SOMETHING NEW FROM DERMOSIL

SHOPPING, BEAUTY
Oon jo hetken aikaa fanittanut Dermosilin tuotteita etenkin niiden hinta-laatu-suhteensa ansiosta, enkä hirveästi oo pettymyksiin törmännyt. Kosmetiikan taas loppuessa ajattelin tehdä uuden tilauksen, kokeilla uusia juttuja ja muuten vain selata uutuuksia - ja näihin mä sitten tartuin. 
Hopeasuihke - Vaikka mun hiukset ei enää vastaakaan blondia - kiitos juurikasvun - niin vaaleita raitoja on aina kiva korostaa extrajutuilla. Mun luottosuihke loppui, joten ihan huvin vuoksi halusin kokeilla tätä Dermosilin omaa hopeasuihketta; oon aikasemminkin tykännyt heidän hiustuotteistaan. Tässä on ihan maailman parhain tuoksu (varsinkin hopeatuotteeksi, joissa on usein vähän teollinen katku) ja kyllähän tää blokkaa keltaisuutta sopivalla tavalla. 
Porkkanaöljy - Kasvoille ja vartalolle tarkoitettu öljy, joka nousi mun jokapäiväiseksi luottotuotteeksi samantien. Tuoksu on oudolla tavalla ihana, ja öljy imeytyy kasvoihin hurjan nopeasti. Eräs kommentoija tuotteen sivuilla oli kehunut, kuinka tää on jotain pigmenttimuutoksiakin häivyttänyt, mutta älkää säikähtäkö; tää ei muuta ihonväriä millään tavalla oranssiksi! 
Skin Comfort -seerumi - Öljyjen lisäksi myös seerumit on löytäneet paikkansa mun ihonhoidossa, joten halusin ehdottomasti löytää edullisempiakin vaihtoehtoja kuin Lumenen Valo Glow Boost -seerumi. Jos totta puhutaan niin mun lyhyellä kokemuksella tää ei oo tehnyt minkäänlaista vaikutusta, mutta tuoksu on ihana ja iho kivan pehmeä laiton jälkeen.
Lanoliinivoide - Googlatessa apua kuiville huulille, törmäsin sattumalta lanoliini-termiin ja lähdin tutkimaan, mitä tavaraa sitä oikein suositellaan. Tämä Dermosilin pikku purnukka on 100% lanoliinia (ei siis sisällä vettä!), jonka tarkoituksena on suojata ja korjata kuivaa ja rikkinäistä ihoa, oli kyse sitten kyynerpäistä, huulista, palovamma-alueista tai imettämisestä kärsineistä rinnoista. Tästä on tullut mun ihan luottotuote varsinkin iltaisin, jolloin voiteella on koko yö aikaa imeytyä huuliin. Mä niin tuun tilaamaan tätä lisää!

Tekisi mieli tehdä heti uusi tilaus! Tykkäättekö te Dermosilin tuotteista? :) Mä muuten ootan innolla, tuleeko Dermosililta joulukalenteria tänä vuonna, koska viime vuonna se oli ihan huippu

Tykkää-merkinnät

Kommentit