Some favorites

LIFESTYLE
Kuukauden lemppari -tyyliset postaukset eivät oikein ole mun juttu, vaikka niitä tein joskus vuosi pari sitten aika useinkin. Sitten se vähän jäi, enkä ole enää saanut siitä rutiinista kiinni. Ei sillä, että mulla olisi mitään näytettävääkään vuoden jokaiselle kuukaudelle - tykkään toteuttaa enemmän näitä silloin-tällöin lemppareita. Huomasin muuten, että tää käy osittain tällasena what-I-got-for-Christmas postauksena, koska tän hetkisiin lemppareihin kuuluu tosi monia joululahjaksi saatuja juttuja, jotka lähti välittömästi kokeiluun. 
Nää bootsit ostin jo reilusti ennen joulua (tai olla marraskuussa) Dinskosta, mutten koskaan kuvannut näitä teille ennen koneen rikkoutumista. Nämä kuitenkin päätyy jalkaan vähän kokoajan - lämpimät ja mukavat jalassa niin koiran kanssa lenkillä käydessä, koulussa, kauppareissulla... Ja sopii yksinkertaisen ulkonäönsä ja mustan värinsä takia jokaisen asun kanssa. 
Puolentoista vuoden sisällä kerkesin hävittämään kolme samantyylistä sormusta - yksi jäi Turkin lentokentälle, toinen Robert's Coffeen vessaan ja kolmannen olinpaikkaa en oo tähänkään päivään mennessä saanut tietää (mutta omasta korukulhostaan se kyllä katosi... ?!). Joululahjaksi paketista paljastui tällainen mother-daughter-sormus, joka kiiluu myös äidin ja siskoni sormessa. Tätä en oo vielä kerennytkään hävittämään (kop kop kop) haha.
Joululahjaksi tuli saatua myös Victoria's Secretin bodymistejä kolme kappaletta - käytänkö muita hajuvesiäni tällä hetkellä? Noh... en. Voisi säästää nää ehkä kesälle, kun raskaat, alkoholipitoiset hajuvedet päätyy silloin tauolle. 
Yleensä käytän The Body Shopin vartalovoita kosteuttamaan mun ihoni. Se on toiminut mulla tosi hyvin, enkä muista milloin viimeksi olisin kärsinyt kuivasta ihosta tai sen hilseilystä. Vähän kevyempää rasvaa kaivatessani tää Dermosilin Lime-vartalorasva on älyttömän hyvä ♥ Tosi neutraali ja kosteuttaa pitkääääään
Kuten jo varmaan tiedätte, tykkään ihan hirveesti Essencen meikkituotteista, ja kyseisen merkin concealerin kaveriksi on tullut tää pieni eyebrow kit. Käytän tosta tota tummempaa sävyä, joka on ihan täydellinen, vaaleempaa oon käyttänyt joskus nenän varjostuksiin. Mutta suosittelen, ei hintakaan oo kuin joku 3 euroa.
Lisää joululahjoja, nimittäin mun ensimmäinen, kunnon luomiväripaletti Nudielta. Tän kanssa oon innostunut vähän kokeilemaan ja uudeksi vuodeksi neutraali silmämeikki onnistuikin ihan loistavasti. Tykkään, tykkään ja tykkään ♥
Ootteko koskaan omistanut tai edes huomannut shamppoota ja hoitoainetta, jotka haisevat mintulle?! Jos vastasit kieltävästi, niin emmäkään. Mutta nämä Richin mintulle tuoksuvat shamppoo ja hoitoaine ovat vanginneet mut ihan totaallisesti - eikä suihkun jälkeen voi olla haistelematta hiuksia! Tykkään vielä siitä, että toi hoitoaine soveltuu myös sheivaamiseen, joka ainakin mulle on oiva pelastus, koska käytän hoitoainetta jalkojen ajamiseen muutenkin. 
Lisää hiustuotteita, nimittäin Bed Headin Color Goddess hiuksiin jätettävä hoitoaine. Ekaa kertaa taisin kokeilla tätä kampaajalla värjäyksen jälkeen, ja kinuskista tuoksua kehumalla laittoi mun kummitätini tätä sitten joululahjapakettiin mukaan. 
Viimeiseksi kosmetiikkatuotteeksi valikoitui Nivean Natural Oil -suihkuöljy, joka vaahdottuu ihanaksi, pehmeäksi vaahdoksi. Tää on myös auttanut mua tän talven aikana pitämään ihon pehmeänä, vaikkei silti korvaa ihon kosteuttamista. 
Neuleiden ja muiden yksinkertaisten, ajattomien vaatteiden täyttämässä rekissä silmä kyllä lepää - oon jopa aika ylpeä, mihin suuntaan oma tyylini on mennyt vuoden 2015 aikana. Tästä suunta vielä ylöspäin, vaikka oman garderobin rakentaminen onkin ikuisuusprojekti. Mutta lempparikohta omassa huoneessani

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
vaikutat blogisi perusteella oikein mukavalta ja tekstiäsi on mukava lukea! 😊 keep it going
Emma,
apua, ihana 😊 kiitos tosi paljon!
www.blogger.com/profile/019225436961484072