SOME FAVORITES

LIFESTYLE
Koeviikko lähenee loppuaan ja viimeisiä kirjoja pitäisi ruveta kohta hankkimaan. Edessä on enää englanti ja psyka, onneksi ne sujuu aika ongelmitta - toisinkuin tän päivän matikka. Sormet ja varpaat ristiin, että pääsin läpi, en nimittäin millään haluaisi analyyttisen geometrian koetta lähteä uusimaan. Ja kun nyt on taas aika jokakeväiselle siivoukselle, meillä on taas tavaraa (multa vaatteita ja kenkiä suurimmaksi osaksi) myynnissä Tuusulan Femmatorilla 18.4 saakka - kannattaa käydä tsekkaamassa, myös mun sisko päästi irti monista vaatteistaan ja ne odottaa ostajaansa pöydässä 155.  Ajattelin kuitenkin pistää tulemaan pitkästä aikaa lemppareita, joten here we go.
Varmaan todella outo lemppari, koska liittyy kouluun, mutta siis espanjan opiskelu ja espanjan kieli itsessään. Mulla oli just eilen espanjan toisen kurssin koe, eikä motivaatio voisi olla korkeammalla. Onneksi kolmas kurssi on jo ensi jaksossa. Motivaatiota lisää se, että tajuan pystyväni muodostamaan kunnollisia lauseita kenkäverbeistä ja demostratiivipronomineista. 
Yksi ikisuosikki täytyi laittaa mukaan - hopeiset korut ja asusteet ylipäätään. Tajusin tossa vähän aikaa sitten, etten oo käyttänyt kultaista kelloa tai kaulakorua varmaan ikuisuuteen, hopeinen sopii jotenkin niin paljon paremmin kaikkeen. Noh, kultaa kerkiää käyttämään kesälläkin, musta vähän tuntuu, että niin tulee myös tapahtumaan, haha. 
Oikeesti, mun on aivan pakko vinkata ihan sika kiva peli, jonka pääsiäisloman aikana latasin puhelimeeni. Kitchen Scramble on ihan normaali ns. kahvilapeli, jossa siis teet annoksia asiakkaille ja niin edelleen. Tosi perus, mutta valehtelematta vietin varmaan tunnin tän parissa, kun ekaa kertaa latasin. Ladattavissa App Storesta, saa varmasti myös esim. androidille. 
Jos iho vaan suostuisi, ainoa mitä mä mun päivämeikkiin tällä hetkellä tarvitsisin olisi kulmien lisäksi huulimeikki - mieluiten luumun ja rusehtavan eri sävyissä. Huulirasvoja, -kiiltoja ja -punia onkin tässä vuoden sisällä tullut hamstrattua jopa liikaa, mutta innostus ei oo lopahtanut mihinkään. Lempparini on Essencen mattahuulipuna sävyssä 05 - cool nude.
Tän hetken kulutetuimmat takit (siis nahkatakin lisäksi): bomberit! Valkoinen lähti just lainaan Melissalle, mutta onneksi kaapista löytyy vielä musta ja kukallinen. Musta bomber varsinkin tuntuu sopivan kaikkeen, mutta oon yrittänyt olla unohtamatta trenssejä ja ohuita parkoja. Tässä mietinkin, onkohan mulla vähän liikaa takkeja...? (pienen hetken jälkeen päädyttiin tulokseen, että nyt käytettäviä takkeja on 9, hups. Mutta ei se liikaa ole, ei ei!)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
millon käytte täydentää pöytää? kävin nimittäi eile hamstraamas sielt jo jonkun verran vaatteita ja jos viet lisää nii pakko päästä taas vähä shoppailee!;D
Emma,
hei jes, kiitos! ihanaa, että saadaan eteenpäin niitäkin 😊 tänään käytiin siskon kanssa laittamassa muutamat jutut mutta multa on vielä tulossa vaatteita ja kenkiä, todennäkösesti käydään lauantaina täyttämässä pöytää!
www.blogger.com/profile/019225436961484072