SOFT GLAM + BEAUTY BAY REVIEW

BEAUTY
Se oli 16. tammikuuta, kun sain kaverilta screenshotin Anastasia Beverly Hillsin tulevasta paletista; se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Pidin kauan silmällä, josko t��män Soft Glamin julkaisupäivä tulisi jo siviilienkin tietoon ja ihastelin kuvia näistä todella maanläheisistä, ihanista sävyistä. Kun paletti sitten vihdoin ja viimein maaliskuussa (?) ilmestyi nettikauppoihin, päätin, että tilaan tän vielä parin viikon sisään. 
Lopulta tilasin tän pari viikkoa sitten, kun kirjoitukset olivat viimein ohi ja halusin palkita itseni tavalla tai toisella. Monien arvosteluiden ja kokemusten pohjalta uskalsin lähteä kokeilemaan ensimmäistä kertaa Beauty Bayta, josta etenkin kaverit olivat useasti tilanneet. Ja ei muuta kuin kuumeisesti odottelemaan sekä tracking code -sähköpostia että saapumisilmoitusta...
Kuten aina, sain sähköpostia onnistuneesta tilauksesta sekä maksusta, mutta viikko tilauksen jälkeen sain yllätyksesi sähköpostia, ettei tilausta voitu lähettää (syy jäi mulle hieman tuntemattomaksi). Tästähän syntyi isompiki rumba, koska yrittäessäni sitten kirjautua Beauty Bayn sivuilleni, en enää päässytkään sisään. Oon todella kärsimätön a) sen takia, että odotan kaikkia tilauksiani saapuvaksi kuin kuuta nousevaa ja b) kyse oli kuitenkin viidenkymmenen euron paletista, joka näin työttömänä tuntuu lompakossa melkoisesti.    Yritin sitten palauttaa salasanaa, mutta en aluksi saanut edes sitä reset password - sähköpostia, joten päätin lopettaa siltä päivältä. Muutamat raivosnäpit lähti kyllä kavereille :D Kokeilin sitten seuraavana päivänä uudestaan kirjautumista saadessani uuden salasanan, ja päästessäni tarkastelemaan tilaustani, huomasin, että tilaus oli jo lähetetty. Ette voi kuvitellakkaan, miten hämmentynyt olin :D Tässä välissä olin kerennyt myös lähettämään sähköpostia, jossa vaadin rahojani takaisin tai jotain hyvitystä, mutta tähän en ikinä saanut vastausta.    Muutaman päivän jälkeen (eli viime viikonloppuna, jos en väärin muista) sain kuitenkin sähköpostia, että kaikki oli nyt kunnossa ja tilaus on nyt tulossa, mutta minkäänlaista seurauskoodia mulle ei tullut kuin vasta maanantaina. Ja nyt vihdoin ja viimein tänään sain oman Soft Glamini käteen!
Käteen jäi kuitenkin negatiivinen kokemus niin Beauty Baysta kuin heidän asiakaspalvelustaan, joten tuskin uutta kertaa olen kyseisestä nettikaupasta valmis tilaamaan!
Itse paletti oli kuitenkin odottamisen arvoinen, koska saadessani postipaketin auki en voinut muuta kuin toistella sanaa 'vau' (ja hiplailla sävyjä jo ennen kuvaamista) :D Onhan nää nyt niin nättejä, tyttömäisiä, hempeitä ja kesäisiä sävyjä! En vielä luomille ole palettia kokeillut, mutta swatchit saivat odotukset korkealle; fall outia kertyy ihan yhtä lailla kuin omistamastani Subculture-paletista, joten itseäni se ei häiritse ollenkaan. Lemppareitani on ehdottomasti Orange Soda, Bronze, Dusty Rose sekä Burnt Orange! Myös Sultry herätti mielenkiintoa - mut voi todennäköisesti bongata glitterluomilla tänä kesänä :D 
Omistatteko te jo tätä palettia? Entä muista ABH:n paletteja? :) Voisin tehdä vielä kunnon review-postauksen tästä ja ehkä jopa vertailla Subcultureen, mitäs tykkäisitte? 
  • Lähetetty: BEAUTY

Tykkää-merkinnät