SHORTER THAN EVER

BEAUTY

Mun hiukset on tällä hetkellä lyhyemmät kuin koskaan ennen. Muistan hämärästi, että tätä samaa polkka+otsis -comboa rokattiin päiväkodissa, mutta jo ala-asteella pitkä ponihäntä ja sivuotsis oli niin kuumaa kamaa, että tukkaa kasvatettiin vaikka väkisin. Kuitenkin lukion toisella halusin lyhentää ja alotin tän prosessin vähitellen. Ei mennyt kauaa, kun latvat kosketti just ja just olkapäätä, ja nyt ne on jälleen lyhennetty leuan korkeudelle.

My hair is shorter than ever before! I remember that in kindergarten I had this same hairstyle (according to my mom it was the easiest to maintain haha) but in the second grade we all wanted to grow our hair and have side bangs even though none of us knew how to style our hair. About ten years later in the second year of high school I wanted a fresh cut and started to cut my hair shorter and shorter. Right now my ends can't even touch my shoulder, just like in the kindergarten.

Nyt täytyy myös myöntää, että otsatukan pois kasvattaminen on alkanut! Vaikka tykkään tästä ja otsis tuntuu sopivan mulle, niin silti kasvatan tän jälleen veks. Yhdessä vaiheessa otsan iho meni todella huonoon kuntoon (kuumuus, hikoilu ja otsis ei oo hyvä yhdistelmä), ja silloin tajusin, miksi aikoinaan inhosin otsatukkaa. Onneksi nää kasvaa supernopeasti, ja pian näistähän saa stailattua kivat curtain bangsit.

Now I have to admit that the process of growing out my bangs has started! Even though I really the way it looks on me, there are a few things that just make me dislike the bangs. First of all the skin of my forehead didn't like the heat and the sweat underneath the bangs. And second, curtain bangs are the number one hairstyle trend at the moment and I can almost style the hair that way.

Hyvästi ponnarit ja nutturat, näitä ei nimittäin ihan heti laitetakkaan kiinni. Mutta vaikka niskaponnari on säälittävä töpöhäntä, hiukset on ihanan helppohoitoiset, nopeasti stailattavat ja näyttävät kivoilta myös luonnollisessa tilassaan.

Goodbye ponytails, buns and updos. The small lower bun is only short and pathetic but I love how easy this is style and take care of.

  • BEAUTY

Tykkää-merkinnät

Kommentit