SASU'S PLAYHOUSE

LIFESTYLE
Moikka & ihanaa viikonloppua <3 Mulla on ollut ihmeellisen mukava lauantai, vaikka nukuinkin aika vähän ja aamulla tuntui kuolemalta nousta sängystä ylös. Ja kummallisesti sitä vaan aika äkkiä lähdettiinkin ulos koiran kanssa - melkein pilvettömältä taivaalta paistava aurinko ja uusi takki talveksi eivät toki auttaneet asiaan, ehei... Sen jälkeen oonkin kattonut Carrien päiväkirjoja ja Gossip Girliä, ommellut parista paidasta helmat siistiksi ja kuvannut sekä muokannut lukuisan määrän kuvia.
Eilen illalla kotiin päästessä olin aivan puhkipoikkiväsynyt ja kerkesinkin vetämään melkein puolentunnin päiväunet, kunnes alkoi valmistautuminen yksiin juhliin. Lähdettiin äidin kanssa hakemaan kummitätini kyytiin ja siitä alkoikin matka Porvooseen. Juhlat oli järjestetty kolmen eri liikkeen kanta-asiakkaille ja kutsutut saivat nauttia hyvästä ruuasta, naposteltavista, hyvästä musiikista ja huimista alennuksista. Yksi näistä liikkeistä oli Sasu's Playhouse -niminen, joka löytyy suosikkien sisustuskauppojen listan kärjestä - niin tunnelmallinen, niin ihania tavaroita ja niin ihana ja mukava omistaja.
Ensimmäistä kertaa kävin tässä kyseisessä, pienessä sisustusliikkeessä kesällä, kun lähdimme äidin kanssa viettämään päivää Porvooseen (tässä kyseinen postaus). Siitä lähtien oon innolla odottanut uudelleen menemistä! Ja kuten aina, ihastuin taas lukuisiin esineisiin ja huonekaluihin, kuten noihin kolmannessa kuvassa näkyviin pieniin, valkoisiin purkkeihin - ne olisi täydellisiä vaikka meikkisiveltimille! 
Juhlista lähdettäessä päätettiin yhdessä naisporukalla käydä kahvittelemassa, mutta valitettavasti Porvoon Vanhan kaupungin puolella kahvilat olivat jo kiinni, mutta sitten hieman autolla kierrellessämme löydettiin Coffee House. Kun äiti ja kummitäti makselivat parkkimaksua, itse hilpasin käymään Cubuksessa ja Hennesillä. Onneksi kävin, löysin nimittäin jotain kauan kaipaamaani, jonka tulette myöhemmin näkemään, stay tuned. Loppujen lopuksi päästiinkin istumaan ja lämmittelemään Coffee Houseen ja otettiin puoliksi äidin kanssa tollanen suklaakakun palanen - nam! <3 Mutta oli kyllä ihana ilta ja mukava tapa aloittaa viikonloppu - näiden naisten kanssa lähden mieluusti seuraavallakin kerralla jonnekkin, meillä oli nimittäin superhauskaa yhdessä! (:

Tykkää-merkinnät