SALES

SHOPPING
Joulualet - tiiätte, kuinka kova oon shoppailemaan ja ostelemaan kaikkea uutta, sen takia nää on yks lempparijuttu koko vuodessa. Oon ehkä ainoa, mutta  kaupoissa kiertelyssä on sitä jotain fiilistä, en osaisi kuvitellakaan, että tilaisin kaikki kotiin. Juttunahan ei ole se, mitä ostaa vaan se itse etsiskely, rekkien selaaminen, kasojen kaivaminen - love it
Tosin, tänä vuonna saalis oli säälittävä, totesin monta kertaa äidillekin, että musta on tullut sairaan pihi. Mietin nykyään ehkä liikaakin kaikkea, mitä löydän. "Tää on iha kiva, mutten varmaan käyttäisi" "Tää on ehkä liian siisti omaan tyyliini" "Mulla kyllä on jo vähän tän tapainen vaate"... Fraaseja, joita mun suusta kuulee useinkin sovituskopeissa. Yks mekkokin jäi ostamatta, koska 'näytin lääkäriltä' - eipähän kerry mitään heräteostoksia vaatekaappiini. 
Tätä Cubuksen neuletta olin kuitenkin katsellut ja tuijotellut KOKO syksyn - kun hinta oli viidestäkympistä laskenut vaan kahteenkymppiin, oli mun aika kiikuttaa tää kassalle. Kärsivällisyys palkitaan!
Sokoksen meikkilaatikot on varmaan paras juttu ikinä - jos jostain innostun niin niiden kaivelemisesta, haha. Kicksin Skin Glow Primerin olin ostanut jo aikaisemmin, mutta muut ovatkin sitten Sokokselta.
Rakastan eläimiä, joten niiden vuoksi on aina kiva tehdä jotain hyvää - vielä kivempaa on tehdä se kosmetiikan kautta. Tää WeCareIconin I Love Tigers -paletti oli pakko ostaa, sävyt ovat ihania ja just sellaisen sopivan arkisia + jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1€ WWF Suomen tiikerien suojelutyöhön. 
Sen lisäksi täydellisen eyelinerin metsästäminen sai jatkoa, kun nappasin alelaarista kokeillun Maybellinen Masterpiece liquid eyelinerin. Kerran oon nyt kerennyt kokeilemaan ja voin myöntää tän olevan ihan hyvää kamaa. Sellainen pulasta pelastaja, mutta luottolinerina ei.
Gosh - uusi tuttavuus huulipunissa. Löysin tän tooodella söpön mattasävyn 003 Antique. Vielä ei oo päiväkokeiluun päässyt, mutta yks ilta kokeilin huulille ja sävy on kyllä sairaan upea
Hehkutettu Nyxin Matte Finish Setting Spray pääsi vihdoinkin munkin meikkikokoelmaan. Suurin syy tän ostoon oli tulevat wanhojen tanssit, mutta tätä on kiva käyttää arkenakin, kun tiedossa on pitkä ja kiireinen päivä. Toimii!
Vaatteita löyty enemmänkin, Lindexiltä bongattu musta kauluspaita on ihana malliltaan, mutta käytössä erittäin sähköinen. Käyttö ei kuitenkaan jää tähän, rakastuin tohon malliin nimittäin sen verran!
Gina Tricotilta en oo pitkään aikaan löytänyt yhtään mitään, mutta nyt silmiin osui tällainen harmaa korkeakauluksinen svetari. I-h-a-n-a Luottopaita, sopii arkeen kuin vähän juhlavampiinkin tilaisuuksiin, lämmin ja istuu päälle paremmin kuin hyvin! 
Tyytyväinen siis löytöihin, vaikka pieneksi saalis jäikin. Mites te? Käyttekö yleensä kiertämässä kaupoissa vai tilaatteko enemmin netistä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Ihania ostoksia! Nuo Goshin huulipunat houkuttelis kyllä, kun niitä on niin upeita sävyjä! Itelläki on tuo Nyxin suihke ja tykkään siitä kyl tosi paljon 😊 Kiertelen kauppoja ja nettishoppailen yhtä paljon, kumpaakaan en sen enempää harrasta 😃
http://mahdollisestiehka.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
Meinasin itsekin hullaantua noista Goshin punista, mutta ajattelin aloittaa nyt ihan yhdellä - sävyn päätös olikin sitten se vaikea osuus! Ja tohon suihkeeseen oon niiiin tyytyväinen, hintansa arvoinen 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072