ROOM UPDATE

LIFESTYLE

Mun huone kokee aika ajoin pientä järjestyksen vaihtoa ja koriste-esineiden uudelleenjärjestystä, koska kyllästyn todella nopeasti samanlaiseen ympäristöön. Pitkät vapaat on aina niitä päiviä, kun tekisi mieli tarttua sängynjaloista kiinni ja pistää huone aivan uuteen uskoon, mutta onneksi jo pienet muutokset saavat olon tuntumaan kivan freshiltä.

Mulla on muutenkin todella pinttyneet mieltymykset, mitä mun huoneen järjestykseen tulee. Esimerkiksi meikkipöytä tulee olla ikkunan edessä, koska en halua tehdä meikkiä muussa kuin luonnonvalossa (aikaiset aamut ovat poikkeus, jolloin on pakko tyytyä huoneen valoihin). Toiseksi mun vaaterekki ei voi olla kuin yhdellä seinällä, koska se ei yksinkertaisesti mahdu muualle; milloin tulee hylly tai ikkunan karmit vastaan. Peililläkin on oma paikkansa, josta saa parhaat peilin kautta otetut asukuvat, koska valo osuu siihen parhaiten. Ei mulla siis ihan hirveästi jää pelivaraa...

Yksi parhaimmista ostoksista oli ehdottomasti Jyskistä toi pikkuruinen hyllykkö, josta tuli ihan täydellinen telkkaritaso! Toi on kivan pieni eli se mahtuu jokaiseen mahdolliseen nurkkaan ja ihan miten päin tahansa. Lisäksi lisätasot on aina mun mieleen, kun pieniä koriste-esineitä on ihan hurjasti (ja tottakai mahdollisimman monen pitää olla esillä).

Siitä lähtien kun valmistuin, on mun seinällä roikkuva hylly ollut pyhitetty ylioppilaslakille ja lahjaksi saamilleni laseille. Haluaisin toisaalta hyllyn pois, mutta lakin täytyy ehdottomasti olla esillä ja toi on paikka, jossa se saa olla rauhassa esillä.

Zeron peti tuottaa aina hieman hankaluuksia, kun järjestystä tulee vaihdettua, koska se ei oikein sovi mihinkään. Tällä hetkellä - eli väliaikaisesti - se sijaitsee mun sängyn päädyssä vaaterekin edessä, ja kyllä Zero on sen jo ottanut omakseen. Välillä joutuu hieman väistää karvakuonoa, mutta elämä on uhrauksia täynnä.. :D

Calendar LuKLabel

Entisestä telkkaritasosta tuli nyt työpöytä, koska oon hieman kyllästynyt tekemään esimerkiksi kouluhommia sängyllä (t. istun tällä hetkellä sängyllä :D). Tää toimii samalla yöpöytänä, joten joka aamu täytyy pitää pikasiivous kaikesta tavarasta, jotka oon siihen illalla jättänyt. Mutta toimii, pientä yöpöytää ei mulla edes mahtuisi tähän huoneeseen!

A little update of my room after taking off the Christmas decorations and rearranging some of the furniture. I get bored of my room very quickly which means it experiences little changes quite often - sometimes I move the bigger furniture but sometimes replacing little decorations makes a big difference. I have some things that complicate reorganizing, like my dog's bed or the huge teddy bear I got for Christmas a few years ago. They are mandatory things in my room though and surprisingly they fit into my room really well. Right now I'm happy with my room but during spring I might change the room order again.

Have you already taken off your Christmas decorations? Have a wonderful week xx

Tykkää-merkinnät

Kommentit