ROOM SNAPSHOTS

LIFESTYLE
Kuten tiedätte, tykkään ihan älyttömästi sisustamisesta ja kotijuttujen suunnittelusta. Oma huone - ja myöhemmin oma kämppä - on varmasti ikuisuusprojekti, mutta alan pikkuhiljaa olla tyytyväinen omaan huoneeseeni. Nyt riittääkin aikaa oman unelmakämpän sisustamiseen, oon ihan pienestä asti sisustellut olohuonetta ja keittiötä omassa päässäni. Innolla kyllä odotetaan, että joku päivä sen pääsee toteuttamaan ihan konkreettisesti.   Minkäänlaista huone-esittely postausta en ole ajatellut, koska huoneeni on sen verran pieni, että näyttämiseen riittää noin kolme kuvaa ja that's it. Siksi ajattelin toteuttaa enemmänkin tällasen room snapshots -tapaisen postauksen, jossa näytän uudet jutut ja lemppari kohdat. 
Kaadoin vahingossa kahvia mun edelliselle viltille, joten ajattelin ottaa varalle ton raidallisen - tällä hetkellä oon tosin sitä mieltä, että se tulee jäämään tohon, haha. 
Heihei jouluvalot, tervetuloa Ikeasta hankitut tekopionit
Lehdet pääsi paremmin esille tässä rautalankakorissa - ja se tuo vähän väriäkin tähän huoneeseen. 
Myös rekki sai täytettä vaaleista vaatteista, näyttää paljon raikkaammalta, kun otti raskaat neuleet pois ja siirsi vaatehuoneeseen piiloon - eikä tuu ikävä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit