ROOM INSPIRATION

LIFESTYLE
Mä oon istunut tässä koneella jo yli tunnin metsästäen kuvia WeHeartIt sivustolta ja löytänyt aika ristiriitaisia otoksia huoneista, jotka hipoo lähellä mun mielikuvia omasta huoneesta. Mun ajatuksetkin sisustamisen suhteen on aika ristiriitaisia, yhdistelen uutta ja vanhaa, siistiä ja sotkua, sekä mulla on taipumus kyllästyä sisustuksiin nopeasti. Mun huone onkin kokenut muutamia isoja ja pieniä muutoksia joulun jälkeen ja nyt, kun mulla on lähdössä vauhtiin yks isoimmista "remonteista", tarvitsin kamalasti inspiraatiota, mitä loppujen lopuksi tehdä huoneelle. 
Mulla on sellanen ongelma, että mun huone on todella pieni ja sisustuksen monipuolisuutta rajoittaa katosta lattiaan asti ylettyvät tolpat, jotka siis pitävät katon koossa. Tolppien välit ovat suunnilleen 60-80 senttiä ja jos jotain siihen väliin tahtoo, sen täytyy siis olla todella kapea huonekalu. Työpöytähän mulla on suurin huolen aihe ollut, koska se ei todellakaan mahdu yhteenkään väliin, vaikka miten päin oon sitä yrittänyt asetella. Nyt oon kuitenkin äidin kanssa keksinyt sopivan ratkaisun ja eilen illalla piirtelin jopa pari esimerkkiä mun huoneen sisustuksesta, pari keikkaa vaan Ikeaan, niin huoneesta voi tulla täykkäri, haha!
Mutta ei mulla muuta ollutkaan. Ajattelin, kiinnostaisiko teitä nähdä ennen ja jälkeen kuvat huoneesta, kunhan se on valmis? Laitoin nyt tähänkin turhaan postaukseen muutamat kuvat i-h-a-n-i-s-t-a huoneista, joita WeHeartIt -sivutolta l��ysin. (: HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE!kuvat weheartit

Tykkää-merkinnät