Random X4

LIFESTYLE
Pieni hengähdystauko blogista, tästä on hyvä lähteä ylöspäin. Elämä on ollut aika hektistä tällä hetkellä, on tapahtunut sitä sun tätä eikä aikaa ole ollut ajatella sen kummempia postauksia. Mulla on huomenna hissan välikoe ja perjantaina novellianalyysin palautus sekä espanjan sanakoe, joten tekeminen ei vieläkään lopu. Onneksi vappu koputtelee oven takana ja suunnitelmat vihdoin lyöty lukkoon    Postausideoiden puutteessa muutamat random kuvat, joista melkein kaikki on vaatteista... hups.
Kirpparilta tein maailan parhaimman löydön - mustat sekä valkoiset 'suorat housut' En tiedä, olisiko näille parempaa nimitystä, mutta nyt lahkeiden kavennusten jälkeen nää menee loistavasti. Niin, ja ensimmäiset valkoiset housut = check.
Diy-vinkki jokaiselle, joka kamppailee paidan haalistuvan mustan tekstin tai kuvan kanssa: Permanenttitussi! Korjasin tosta Mangon vanhahkosta paidasta tekstin takaisin syvän mustaksi, ja paita näyttääkin heti uudemmalta. 
Reilu viikko sitten sisko innostui tekemään vohveleita ♥ En muistanutkaan, milloin viimeksi niitä oisin syönyt. 
Täti toi ulkomailta mulle paidan, joka on omasta tyylistäni hieman poikkeava, mutta niin söpö, etten voi olla käyttämättä. Varsinkin kesällä tää tulee olemaan kovalla käytöllä. Lisäksi tollaset ulkonevat koristeet tuo ihan mieleen ne paidat, joita käytettiin joskus tarhassa, haha!

Tykkää-merkinnät

Kommentit