Random Snapshots

SHOPPING, LIFESTYLE
Söin viime viikolla varmaan elämäni parhainta pastaa, jossa kaikessa yksinkertaisuudessaan oli spaghettia, tomaattimurskaa, basilikaa ja valkosipulia sekä mausteina chiliä ja pippuria - huulia poltteli, mutta olisin voinut syödä tota vaikka kuinka paljon!
Oon ihan innostunut crop topeista ja Hennesiltä ostinkin kolmet kappaleet hihattomia, korkeakauluksisia crop toppeja. En osannut päättää väriä, joten kaikki lähti mukaan ja nyt haluaisin käyttää noita koko ajan, mutta sää ei vaan salli... Kappaleelta noi taisi olla 6,95€ (tai 7,95€).
Samalta reissulta tarttui mukaan uudet farkut Mangosta parhaassa mahdollisessa mallissa - hintaan 39,95€.
Viime viikonloppu vietettiin koko perheen voimin mökillä, jonne nyt vaan kuuluu mennä edes kerran kesässä. Säät ei oikein suosinut, mutta tuli tehtyä lettuja, pestyä hiukset järvivedessä (parasta!), elettyä ilman kunnollista wifiä ja nautiskeltua viiniä. Ihan onnistunut get-away!
Pitkästä pitkästä aikaa tartuin myös kynään ja päätin viettää muutaman tunnin piirrellen - tätä niiiin täytyisi harrastaa useamminkin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ihanat noi crop topit! Pakko käydä itekkin kattomassa löytysköhän noita täältäkin päin 😊
Anonyymi
,
Viiniä? 😃 Olitko sä muuten sen ikänen, että alotat syksyllä toisen asteen opinnot? Mihin oot menossa syksyllä? 😊
Emma,
anonyymi 15:19 : musta tuntuu että kyllä noita löytyy vähän kaikkialta, ainakin itse oon nähnyt noita monella vastaantulijalla 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Emma,
anonyymi 15:39 : juu, viikonlopun kunniaksi haha 😃 ja nyt syksyllä alotan Tikkurilan lukiossa
www.blogger.com/profile/019225436961484072