PRODUCT EMPTIES

BEAUTY

What products have I used up and loved?

Siivosin kosmetiikkavarastoani yks päivä ja löysin monia purkkeja ja purnukoita, jotka olivat joko jo tyhjiä tai pian loppumassa. Moni näistä tuotteista päätyi uudelleen ostettavien juttujen listaan, ja niistä halusinkin vinkata teille.

I cleaned my makeup and skincare storage a few days ago and found many products that were already empty or would be so soon. Many of these products I had to write down on my buy again -list and I wanted to show them to you.

Lumenehan on ollut yks lemppari niin kasvojen hoidossa kuin meikkaamisessa, ja nämä tuotteet ovat näkyneetkin täällä blogin puolella aikaisemmin. Lumenen Sisu-sarjaan kuuluva Moisture Remedy on toiminut luottokasvovoiteena jo kauan, sillä se saa mun kasvot aina tasaiseksi. Värivirheet kuin näpytkin saavat kyytiä tämän kosteusvoiteen ansiosta. Toinen suosikkini on Invisible Illumination -sarjaan kuuluva Instant glow uv primer, jota oon käyttänyt niin meikin alla kuin meikittöminäkin päivinä. Tässä on suojakerroin 30 ja meikki saa uskomatonta hehkua tämän avulla!

Lumene has been one of my favourites brands for so long and even these products I've shown here on my blog. The moisturizer called Moisture Remedy is the best product I've ever used since it fits my skin perfectly and gets rid of redness and little pumps on my face. The other one is Instant glow uv primer that works under makeup and can be used on the no makeup days. It has spf30 and gives amazing glow for the skin!

Talvi saa mun huulet aina rutikuiviksi, ja harva huulirasvakaan on antanut kestävää kosteutusta. Tämä Dermosilin Lanoliinivoide on kuitenkin toiminut jo pari vuotta omana lempparinani. Paksu, mutta nopeasti imeytyvä voide on ihana levittää huulille, se ei tahmaa ja ylimääräiset voi hieroa kuiviin kynsinauhoihin. Lanoliinivoide tunnetaan monitoimituotteena, sillä se toimii myös paikallishoitona esimerkiksi kuiville nänneille tai kantapään kovettumille. Pieni purkki on myös hyvin riittoisa, tää kyseinen tuubi on kestänyt mulla jo vuoden verran.

Winter always makes me lips dry and I spent forever trying to look for a lip balm that would keep my lips moisturized long period of time. This lanolin cream by Dermosil has worked for me for years now and I wouldn't change it for anything. It absorbs really quickly, doens't get sticky and the extras on your finger can be rubbed on your cuticles. Lanolin cream is known for being a product that works on everything; it can also be used for dry nipples or hard skin on your heels. A little tube is ever-lasting, I've been using this one for a year and there's still a little bit of product left.

Vielä yksi Lumenelta, nimittäin heidän Natural Glow Bronzer, joka on osoittautunut tosi nätiksi sävyksi näin kalpealle iholle, mitä mulla on. Antaa kivaa päivetystä ilman oranssia lopputulosta tai ylimääräistä glitteriä. Ja olihan mun pakko lisätä yksi hiustenhoitotuote, sillä oon huomannut aina palaavani tähän kyseiseen lämpösuojasuihkeeseen takaisin. Tämä Tresemmén Care&Protect on toiminut mulla hyvin, koska lämpösuojan lisäksi suihke on hyvin riittoisaa, pumppupullo on todella toimiva omaan käteen ja tää on saatavilla melkeimpä mistä vain lähimarketista.

Another one from Lumene; their Natural Glow Bronzer that has been so good shade for my pale skin. It gives a nice bronze without being orange or leaving a lot of shimmer/glitter on your face. I also wanted to mention a hair care product that I always go back to: Care&Protect by Tresemmé. It has worked well for me because in addition to giving a protective shield for your hair, it also lasts forever, the bottle is designed very well for spraying the product and it can be found from almost every store nearby.

Tässä myös tuote, jota en enää ikinä vaihda. Kuiviin käsiin on jo kauan toiminut mulla tämä Dermosilin Hand&Foot Night Cream, jota käytän päivittäin. Ei ole myöskään tarvinnut kärsiä kuivista jaloista, polvista tai kyynerpäistä tämän hankittuani. Tämäkin imeytyy todella nopeasti jättämättä tahmaista tunnetta, ja on niin kosteuttavaa tavaraa, ettei kokoajan tarvitse olla rasvailemassa.

This is also a product I wouldn't change. For dry hands I've been using this Hand&Foot Night Cream by Dermosil that I use daily. I don't have to worry about dry heels, knees or elbows either because this works for the whole body. It absorbs quickly and doesn't leave a sticky feeling. The best part is that you don't have to apply the product continuously because it's so moisturizing.

Have you used any of these products? Tell me your favorites that you always go back to!

Tykkää-merkinnät