POSITIVE VIBES

LIFESTYLE
Pitkään eläneet synttärikukat piristää aina - ruusut alkaa olee jo niin lyhkäsiä, että ruukku käy liian pitkäksi, mutta vielä näyttää niin näteiltä, etten halua heittää menemään.
Onnistunut kasvispasta - tosin pastan sijasta kesäkurpitsaa, sekaan porkkanaa, paprikaa, parsakaalia ja tomaattia Plus mausteet tietenkin! 
Viimeiset kokeet - kakkosvuosi ohi! Ja kohta enää 365 päivää omiin ylppäreihin (tai siis toivottavasti, haha). Vähän jäi huono tunne omista kokeista, mutta tiesin jo vuoden alussa, että viimeisestä jaksosta tulee raskas, joten parhaani yritin ja se riittää.
Kesävaatteet - shortsien ja shortsipukujen käyttäminen saa aina mun kesävibat korkeuksiin. Tavallaan mulla on vähän haikea olo pistää huivit sun muut kaapin perälle, mutta samalla oon enemmän kuin innoissani kesäisistä asuista!!
Rusketusraidat - kyllä, eikä ne oo mitkään veteen piirretyt viivat vaan ihan kunnon rajat Jo nyt on tullut kehuja rusketuksesta, joten kesän loppua odotellessa!
Juoksulenkki - 4 kilsaa tuntu paremmalta, kuin muistin. Lämpimät ilmat innosti ulos, oon käynyt tällä viikolla jo kolmesti kunnon lenkeillä, vähän "myöhäänhän" mä innostuin, mutta tästä on suunta eteenpäin. Motivaatio täytyy vaan pitää yllä!
Ihon parantunut kunto, rakastan sitä aikaa, kun naamassa olleet epäpuhtaudet rupee katoamaan ja arvetkin haalistuu pikkuhiljaa - tekisi mieli olla ilman meikkiä kokoajan! Epätasaisen ihonvärin takia en kuitenkaan viitsi, haha. 
Monta kivaa juttua tulevaisuudessa, liittyen sekä tulevaan kesään että abivuoteen ja yleisesti lähitulevaisuuteen
Jakakaa tekin ihmeessä jotain positiivista, mitä teille on tapahtunut/on tapahtumassa

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Oi kuinka ihanan postaus ja ihanat kuvat! Ite oon innoissani siitä, että huomenna on tän vuoden vika koe ja sitten on vapaalla ♥
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Tiia Emilia,
Voi että! Ihanan positiivinen postaus <3 Ja ihana sinä!!

tiiaemilia.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/132822930320710746
Paula,
Tosi ihanat kuvat♥ Olis kyl aivan ihanaa saada kunnon rusketusraidat. Nyt kun kunnolla mietin nii mulla tais viimeks kunnon rusketus olla ala-asteella.

https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/152175410293588943
Emma,
kiitos! ja se vapauden tunne on parasta, kun kävelet ulos viimeisestä kokeesta <3
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Emma,
Emma,
kiitos <3 suosittelen betakaroteeni-pillereitä, ne auttaa ruskettumaan + ehkäisee ihon palamista 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072