Photos from my phone

LIFESTYLE
1. Fiilikset lavan takana, kun meijän koulussa oli ala-asteiden konsertti. 2. Ennen meijän viimestä esitystä täytyi vähän laittautua ja tälläseksi se sitten meni... :-D 3. Reippaama lähdössä Siwaan ostamaan illaksi jotain. 4. Ja reippaana menossa ja takasin kotiin.
5. Ne ostetut herkut ja pakolliset purkat, haha! 6. Pitkästä aikaa rupesin myös katsomaan Serranon perhettä. Että mä oonkin kaivannut kyseistä sarjaa! <3 7. Illalla meijän synttärisankari täytyi viedä ulos :-D 8. Hyvän leffan kanssa kaipaa aina hyvää ruokaa, eiks nii?
Suurinosa näistä kuvista olikin eiliseltä, pari kuvaa keskiviikon konsertista, joka meni paremmin kuin uskoin! Mulle tapahtui pianossa yksi moka, mutta kuulemma sitä ei kukaan edes kuullut (huh!). Lauantai menikin siis noiden juttujen seurassa, hyvää ruokaa ja parit hyvät leffat. The Millers & The Bling Ring olivatkin ihan katsomisen arvoisia, ensimmäisessä sainkin nauraa pitkästä aikaa vatsa kippuralla. Lisäksi Zerolla oli eilen synttärit (4 yo big boy <3)! Tää päivä onkin sitten mennyt riparitapaamisessa ja siellä näki vaikka ketä tuttuja ja pakko myöntää, ettei meijän oma ripariryhmä niin paha ollutkaan, mitä olin luullut! :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit