PHONE PICS x 10

LIFESTYLE
1 & 2 - Pääsin toteuttaa yhden mun unelmista; vierailemaan showroomeilla. Koulun puolesta oli tosiaan pr-päivä, jolloin vierailtiin kolmella eri pr-toimistolla ja saatiin kuulla itse toiminnasta enemmän alan ammattilaisilta   3 - Ja pr puheen ollen... Täytyyhän muistiinpanot kirjottaa puhtaaksi ja suunnitella koulutehtävän toteuttamista.4 - Isänpäivää juhistettiin tosiaan jopa kolmena eri päivänä!
5 - Stockmann lights Joulukausi on virallisesti täällä! Noi valot tulee nähdä, jos joulutunnelmaa haluaa, ja sateisena aamuna se piristi välittömästi.6 - Mitä puen päälle, kun täytyy nopeasti keksiä asu, joka on ryhdikäs ja jossa on mukava olla? No tällästä! Vinkkinä, että pienetkin korot antaa ryhtiä asulle kuin asulle ja paidalla ei ole paljoa väliä, jos kietoo kaulan ympäri muhkean huivin. 
7 - Onneksi sijoitin syksyn alussa Vilan vaaleanpunaiseen sadetakkiin - se on nimittäin päässyt kovaan käyttöön. 8 - Muuton keskellä legendaariset Mäkkäristä saadut kokislasit toimivat oivasti juomalaseina. Älkää kuitenkaan huolestuko, ei oo mun muutosta kyse :D9 - Ostin itselleni kukkia, koska miksei Kaupassa nää oli vielä oransseja, mutta kotona nää näyttää lohenpunaisilta... Ei ihan syysfiilistä siis kuitenkaan.10 - Mulla olisi eri lokaatioilla kuvia, mutta niissä on kaikissa tää asu. En siis tiiä, mihin postaukseen näitä tunkis vai tunkisiko mihinkään... hmm
Täytyy muistaa kaivaa puhelimen kameraa enemmän esille, koska näitä puhelinpostauksia on vähän ikävä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit