PERUSKOULU: CHECK

LIFESTYLE
#seolisiinä - tällä hashtagilla alla olevan kuvan pystyy löytämään Instagramista (tai sitten etsitte mut suoraan @emmmakarki). Peruskoulu on nyt suoritettu ja oppivelvollisuus on nyt ohi, keskiarvolla 8.6 on nyt sitten hyvä lähteä jatkamaan opintoja. Toivotaan, että syksyllä avautuu lukion ovet ja seuraavat kolme vuotta menee siellä.  Musta tuntuu tosi haikeelta, en ollut valmistautunut päättäreihin mitenkään. En kyllä ole vieläkään sisäistänyt, että suurinta osaa omasta luokastani ja/tai koulustani en tuu näkemään enää ollenkaan. Samoin, musta ei tunnu yhtään kesälomalta. En kyllä yhtään ihmettelisi jos huomenna heräisin paniikissa, pakkaisin kamat ja lähtisin kouluun ennen 8.30. Tottakai mua hieman pelottaakin - tällä hetkellä en ole missään opiskelemassa, paikasta ei ole 100% varmaa tietoa, tulevaisuuden suunnittelu alkaa koputtelemaan ovella, uudet ihmiset, uudet asiat... Onneksi mulla on kaksi ja puoli kuukautta aikaa valmistautua koitokseen, jonka joudun kohtaamaan syksyllä. Ehkä en vielä stressaa... 9 vuotta on kuitenkin ollut niin pitkä aika, yli puolet mun elämästä, ja oon jakanut ton ajan niin huikeiden ihmisten kanssa, että ihan ahistaa ajatella, ettei pysytä enää yhdessä. Porukka on muuttunut vuosien varrella, mutta voin ylpeenä sanoa, että kuuluin aina B-luokkaan, ensimmäisestä luokasta yhdeksänteen. Mutta yhdeksäs oli kyllä ehdoton lemppari ja muutuin sen aikana ihmiseksi, joka oon halunnut olla - kiitos 9B Erityiskiitos tytöille, Vivianille, Eerikalle, Merille, Sannille, Venlalle, Paulalle, Olivialle ja Jennille, ilman teitä Viro, potkiaiset, yhteishaku, Kaivari tai mikään muukaan ei olisi tuntunut samalta. 
Mekko Nelly.com || kengät Dinsko || Pääsin ensimmäistä kertaa käyttämään isovanhemmilta saatuja korujakin, toi kaulakoru on aivan ihana!
Kaksikko joiden kanssa oon jakanut nää 9 vuotta Kiitos niistä! || Illan paranneltu look, kun lähdettiin tyttöjen kanssa viettämään iltaa.
Ihanaa kesää muuten kaikille

Tykkää-merkinnät

Kommentit