PACKING...

TRAVELLING, LIFESTYLE
Hyvää pääsiäistä, ihanat! ♥ Täällä valmistaudutaan jo kovaa vauhtia perhepäivälliselle, pitäisi vielä itsekin meikata ja katsoa vaatteet... Ennen sitä vähän elonmerkkejä, tuli tähän väliin viikon hiljaisuus. Listaisin tähän taas syitä, mutta taidan tehdä sitä melkein jokaisessa postauksessa, pitäisi vaan antaa olla.. :D Täällä kuitenkin ollaan, kaikki hyvin, postausideat vaan hieman vähissä (heittäkää kommenttiboxiin, jos teillä on jotain mielessä!!)   Tässä on kuitenkin jo kuukauden verran odoteltu wanhojen risteilyä, joka alkaa olemaan jo niin lähellä, että oon aloitellut jo pakkaamaan. Ruotsiin ollaan tosiaan suuntaamassa, joten ihan yhdellä käsilaukullisella tavaraa ei pärjätä, piti äkkiä käydä ostamassa sellainen käsimatkatavaralaukku (?), joka tulee olemaan aika kätsy sitten laivalla. 
Asut on melkein jo suunniteltu, tietyt vaatteet odottaa jo tossa matkalaukussa, joka myös makaa avonaisena lattialla. Viimeiset vaatteet käy vielä pesussa ja sitten täytyy vaan valita ne menovaatteet, muuten alkaa vaatepuoli näyttämään ihan kivalta. 
  • Parit kengät
  • Shortsipuku (asukriisin pelastaja!!)
  • 2 Hametta
  • Parit paidat
  • 1 Zarasta ostettu paita 
  • Pikkulaukku
  •  (?)
  • Mekko (???) + sukkahousut (tai kahdet kolmet varmuuden vuoksi)

Vielä on onneksi vähän pääsiäislomaa jäljellä ja muutama päivä koulua, ennen tätä omaa lomaa :D Ostoslista Tukholman puolelle on jo tehty, toivotaan, että suurinosa löytyy (en kai ole ainoa, joka tekee tätä?) !! Yritän myös kännykällä saada jotain kivaa matskua tännekin puolelle, kameraa en viitsi lähteä kantamaan mukaan.
Minkäslaisissa merkeissä teidän pääsiäinen menee? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Kivaa risteilyä sinulle! Tuleehan sieltä ostosten esittelyä? 😉 Tässä pari postausideaa: lempivaatteesi, mitä tehdä, kun asukriisi iskee, faktoja sinusta, mitä et ikinä pukisi päällesi, arkimeikki, my day 😊
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
äää ihanasti ideoita!!! kiitos <3 ja joo, jos jotain kannetaan suomen puolelle niin enköhän mä ne esittele 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072