OUTFITS I'VE BEEN WEARING

OUTFITS

Tajusin yhtäkkiä, etten ole tehnyt asukoostetta taas pitkään aikaan, ja kuvia on kertynyt marras-, joulu- ja tammikuun ajalta. Tavallaan on ollut ihanaa, ettei kunnon talvea ole ollutkaan, niin on saanut enemmän variaatiota asuihin, mutta toisaalta vähän säälittää kaikki paksut talvivaatteet, jotka on jäänyt käyttämättä.

I suddenly realized that I haven't posted an outfit recap in a long time. I have outfits from November till January and I'm dying to show them to you. It's been quite nice that the real Finnish winter hasn't hit here yet so I've had more options for my outfits but at the same time I feel bad for all the winter clothing I haven't worn at all this year.

1. Asu uusissa mama farkuissa. Tää takki ja nämä tennarit on jämähtänyt mun päälle, mutta ne sopii niin hyvin kaiken kanssa!

1. An outfit in my new mom jeans. This jacket and these shoes have been glued on me lately but they go so well with everything!

2&3. Niin kuin sanoin, kengät ja takki.. :D Oon myös rakastunut leveälahkeisiin housuihin ja omistan jo neljät parit, hups!

2&3. As I said, these shoes and the jacket haha. I've also found my love for wide leg pants!

4. Leveälahkeiset housut saavat jatkoa. Ne menee niin hyvin juhlaan sekä arkeen vaan yläosia ja kenkiä vaihtamalla.

5. Tämä asu on niin mua kuin mahdollista: suorat housut, crop top, nilkkurit ja oversized takki. Niskaponnarilla, tottakai.

4. Wide leg pants continuing. They fit so well for party but also go well doing daily stuff, you only have to change the top and shoes.

5. This outfit is so me: black suit pants, a crop top, boots and oversized jacket. With a low bun, of course.

6. Rakastin mun uuden vuoden asua! Nää glitterpökät oli ihan loistavat uuden vuoden juhlintaan ja veivät kyllä huomion!

6. I loved my look for The New Year's Eve. These glitter pants were a perfect choice for celebrating and they definitely caught eyes!

7&8. Täysin sama asu eri housuilla ja eri pituisilla hiuksilla! Täysin sama määränpää myös, nimittäin jäähalli.

7&8. The exact same outfit with different black pants and different length hair! The exact same destination too, an ice rink.

9. Lempparielementit samassa asussa: iso takki, leveälahkeiset housut ja lempparitennarit = täydellistä!

9. My favourite elements in one outfit: big jacket, wide leg pants and fav sneakers = perfection!

Huomasitteko yhteneväisyydet? Mikä asu oli teidän lempparinne?

Did you find the similarities? Which one was your favourite?

  • OUTFITS

Tykkää-merkinnät

Kommentit