OMAN TYYLIN LÖYTÄMINEN

OUTFITS
Hellurei ja ihanaa tiistaita! Pieni hiljaisuus meneillään - ja luultavasti hieman jatkuukin - koska mulla on nyt monta rautaa tulessa ja stressin määrän voi tuntea tavoittelevan pilviä. En siis millään jaksa käyttää sitä rajallista energiaa vielä blogiinkin, kun tässä on nyt tärkeämpiä juttuja meneillään. Koulujuttuja tässä tehdessäni ajattelin, että julkaisen tän yhden postauksen, jotta totaaliselta hiljaisuudelta vältyttäisiin. Yritän päästä back on track heti, kunhan saan harteiltani parit ylimääräiset jutut

Mä oon jo vuosia ollut kiinnostunut vaatteista ja muodista sekä halunnut löytää mun oman kultaisen keskitien tyylini suhteen. Kun on tietty visio, mitä haluaa laittaa päälleen ja missä tuntee itsensä mukavaksi ja omaksi itsekseen, on uusien vaatteiden osto ja vanhoista luopuminen miljoona kertaa helpompaa. Toki tää on varmasti yhtä ikuisuusprojekti kuin sen täydellisen makuuhuoneen sisutuksen saaminen, mutta mulla on pikkuvinkit, joita oon itse seuraillut vähän huomaamatta - ja nyt mulla on aika selkeä kuva, mitä mun vaatehuoneesta tulee löytyä. 
Kokeile! Vaate, jota et heti näkisi itsesi päällä, mutta se on iskenyt sun silmään vaatekaupassa - ota se mukaan sovituskoppiin. Yhdistelmä, jota epäröit, mutta näät sen kuitenkin mielessäsi, kokeile sitä peilin edessä (yksin) ja mieti sen jälkeen lähtisitkö se päällä ulos ovesta. Tää itseasiassa kehittää sun omaa silmää ja ajan kanssa rupeet luottamaan omaan mieleesi sovittamatta kyseistä kokonaisuutta 
Ota ylös värit, mallit ja tietyt vaatteet, jotka sopii sulle ja joissa sulla on mukava olla. Kun sulla on nää ylhäällä ja tiiät selvästi, minkälaiset vaatteet istuvat sulle, tiiät heti mitä vaatteita myös välttää. Esimerkiksi mulla korkeavyötäröiset housut, shortsit ja hameet on ihan must-have, multa löytyy kahdet farkut normaalivyötäröisinä, mutta tuskin edes käytän niitä nykyään. Ja vaikka oon rohkaistunut vähän värien suhteen, tiiän edelleen, että kirkkaan punainen tai burgundy on värejä, joita mun tulee välttää, koska ne ei sovi mulle. 
Omien lempparikokonaisuuksien ja luottovaatteiden löytäminen onnistuu kiireessä. Kuulostaa kamalalta yrittää kiireessä vielä miettiä, onko tää just mun tyyliä, mutta jos sulla ei ole hirveästi aikaa miettiä, et myöskään rupea kokoamaan mitä kummallisempia ja mielikuvituksellisimpia asuja päässäsi. Se, mitä sun tekee mieli laittaa päälle heti nyt välittömästi, on mitä luultavammin osa sun persoonallista ja henkilökohtaista pukeutumista. Tällaisen tilanteen jälkeen kannattaa tsekata ne värit ja mallit mitä on sitten laittanutkin päälleen. 
Kuten mä tein postauksen mun inspiraationlähteistä - etenkin pukeutumisessa - kannattaa sunkin etsiä ihmisiä, bloggaajia, vloggaajia, some-julkkiksia sun muita, jotka omaa sun silmää hellivän tyylin. Alussa varsinkin tällaisia ihmisiä seuraamalla on helppo löytää kokonaisuuksia ja tiettyjä vaatekappaleita, jotka voisi sopia just sulle!
Hyödynnä kirppiksiä! Vaikka et olisi ikinä kirpputoreilla tai kierrätyskeskuksissa käynyt, nyt on hyvä tilaisuus etsiä se paikallinen, hyvä kirpputori, jossa on viihtyisä kierrellä ja jossa myydään laadukkaita vaatteita (kommentoikaa alas, jos kiinnostaa vinkit kirppiskierrokselle!!). Jos sulla on jokin vaate tai väri, jota epäröit, mutta haluaisit kokeilla arkipukeutumisessa, kannattaa tsekata kirppisten valikoima, jos sieltä sattuisi löytämään jotain samantapaista - vasta myöhemmin ostat sen oikean, yli 20€ maksavan vaatteen, jos se kirppikseltä löytämä yksilökin on päässyt sun luottovaatteisiin mukaan. Näin sulle ei jää hirveää morkkista, jos se vaate ei sittenkään löydä käyttöä, ethän sä siitä hirveästi varmasti maksanutkaan.   Itse oon aikoinaan ostanut mun ensimmäiset bleiserit ja kauluspaidat kirppiksiltä, kun halusin kokeilla jotain asiallisempaa (taisin olla kutos- tai seiskaluokalla... :D). Nykyään kauluspaidat kuuluu mun luottovaatteisiin, joten se kokeilu silloin muutama vuosi sitten kannatti. 
Käytin tässä postauksessa kahden asun kuvia, koska nää asut on täysin erilaisia. Toinen on tyttömäinen*, toisessa on bomberin tuomaa sporttimaisuutta*. Nää molemmat asut on just eikä melkein mun tyyliä, vaikka onkin niin erilaisia. Siks en kannusta jämähtämään vain tiettyyn genreen, vaan vaihtelemaan ja sekoittelemaan, kokeilemaan rohkeasti - kyllä säkin tuut löytämään sun oman kultaisen tyylin keskitien. 
*Click
  • OUTFITS

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Tosi hyvin tehty postaus, mahtavaa tekstiä! Sulla on kyllä tosi kiva ja nätti tyyli! Kiinnostaa vinkit kirppareille 😊
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
kiitos paljon <3 ja jes, postaus vinkeistä tulossa 😉
www.blogger.com/profile/019225436961484072