OLYMPUS BAG WITH FURRY COAT

SHOPPING, OUTFITS
ILoveMe-messuilla oli kaiken sen kauneuden ja vaatteiden ja treenijuttujen keskellä myös Olympuksen ständi. Näin tuoreena Olympuksen omistajana innostuin täysillä, kun esittelyssä oli E-PL9 ja monia erilaisia linssejä (uusi linssi olisi hakusessa!). Jäinkin pitkään juttelemaan ständille Olympuksen työntekijän kanssa, joka kertoi eroista mun E-PL8 ja tän uuden E-PL9 välillä sekä näytti, mitä ominaisuuksia eri linsseillä oli.    Se, mikä jäi kuitenkin mieleen eniten, oli Olympuksen järkkäreille tarkoitettu pikkulaukku - samainen laukku, jonka meinasin tilata samaan aikaan kuin kamerankin. Laukku jäi kuitenkin hautumaan, koska 90€ laukusta on mulle todella suolainen hinta. Kiitos messujen, sain 20% alennusta laukkutilauksesta, joten päätin tarttua koneeseen ja tilata itselleni ensimmäisen vaalean laukun - jonne kamerakin vihdoin mahtuu!
Tein hieman omia säädöksiä pituuteen, ja nyt tää on yhtä täykkäri kuin mun DKNY:n luottopikkulaukku. Tää on myös värinsä puolesta ihanan freesi, kun tarvitsee vähän vaihtelua mustasta tai muuten vain haluaa väriä asuun. Aina välillä mulle tulee myös ongelmaksi mustan laukun käyttö, koska asussa ei vättämättä ole muuta mustaa - nyt senkin pystyy korjata tällä vaalealla laukulla.
karvatakki kirppis (Amisu) || huivi Espanjasta || laukku Olympus
Yksinkertainen ja ajaton ulkonäkö, hopeat yksityiskohdat ja hyvä huolenpito takaa sen, että tuun käyttää tätä laukkua monien vuosien ajan - eräänlainen sijoitushan tää oli. Mitäs tykkäätte? Mun ensimmäinen pikkulaukku, jonne kameran saa mukaan!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Wauu toiha on tosi kiva ja suloinen! Kyllä kelpaa kameraa kantaa tollasessa mukana <3
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
niimpä!! harva kameralaukku on näin tyylikäs ♥
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Erja Kemppainen,
Tätä laukkua ei tosiaankaan uskoisi kameralaukuksi <3 Yleensä ne ovat niin (suoraan sanoen) rumia ja melkoisen kömpelöitäkin. Värikin on vieläpä aivan tavattoman ihana!

https://erelkee.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/123514749795959040
Emma,
nimenomaan, kameralaukku terminäkin muodostaa vaan rumia mielikuvia ja ensimmäiseksi ajattelee niitä Canonin legendaarisia kameralaukkuja (joka mullakin kyllä on 😃). Tätä ei voi toisaalta edes sanoa kameralaukuksi vaan ainoastaan laukuksi, jonne kamera vihdoin mahtuu!
www.blogger.com/profile/019225436961484072