NIIN RUMA ETTÄ JO KAUNIS

SHOPPING
Nimittäin tämä bleiseri! :D Taisin mainita edellisessä postauksessa, kuinka mun tyyli on muuten tosi neutraali, mutta asuihin kaipaan aina sitä jotain - tää onkin hyvä esimerkki siitä. Oli asu sitten yksivärinen tai muuten vain tosi casual, tää kukkajakku antaa varmasti ryhdikkyyttä. Aluksi ajattelin, että täähän on ihan kamala ja tosi vanhanaikainen, mutta samalla toi levoton kukkakuosi oli harmoninen ja jokin tossa puhutteli mua (15 euron hinta ehkä, haha...). Tää on kuitenkin mielenkiintoisen värinen, enkä malta odottaa tän stailaamista.
Kukkableiseri ei suinkaan ollut ainoa juttu, joka alkoi kiinnostamaan, vaikkei mitään pitänyt ostaa. Glitterissä on nimittäin 3 kahen hinnalla -tarjous scrunchieista. Uskokaa tai älkää, vielä vähän aikaa sitten olin sitä mieltä, etten tuu tälläisiä käyttää, mutta hups toisin kävi! Keltainen on itseasiassa diy-projekti ylijääneestä materiaalista, ja ton myötä sitten innostuinkin ostamaan kolme lisää. Tällä hetkellä oon vaan innoissani, että pääsen käyttämään näitä asusteen tavoin. 
Vielä yks juttu, joka hinnallansa sai mut taas valtaansa. Ei niinkään heräteostos, koska baby blue on aina miellyttänyt mun silmää, ja toisaalta uutta biker-takkia oon vähän harkinnutkin. Sopisi varman värinsä puolesta paremmin kevääseen, mutta kaamosmasennuksen vallatessa pienet väripiristykset tulevat varmasti tarpeeseen näin syksylläkin. Lisäksi otin tästä yhden koon isomman, jotta tää menee alkutalvesta paksumpien neuleiden kanssa
Onks toi bleiseri ihan hirveä teidän mielestä? :D En kai oo ainoa, jota tavallaan viehättää huomiota ja mielipiteitä herättävät vaatteet? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Suvi Myllymäki,
Tuo bleiseri on aivan sairaan ihana!! Täydellinen piristys pukeutumiseen <3
Mulla oli just vähän sama tilanne yhden lipaston kanssa, jonka välttämättä halusin osaksi mun sisustusta. Se oli niin ruma, että se olikin oikeastaan jo aika magee! 😃

suvimyllymaki.com
www.blogger.com/profile/063394945234943647
Emma,
ihanaa, etten oo ainoa, joka ”kärsii” tästä 😃 jos jokin kiehtoo, se on pakko ostaa ei sille vaan voi mitään!!
www.blogger.com/profile/019225436961484072