NEW HAIR

BEAUTY
Back to blond... Tai ainakin melkein. Karmeen juurikasvun ja hamppuisten latvojen myötä oli munkin vuoro taas istahtaa kampaajan - eli rakkaan kummitätini - tuoliin, ja antaa hänen tehdä taikojaan. Oltiin harkittu vähän eri vaihtoehtoja, niin vaaleanruskeeta väriä, pelkän tyven värjäämistä, raitoja... Kunnes puheeksi tuli oman värin kasvattaminen ja pituuksien raidoittaminen vaaleammaksi. 
Ja tässä olisi lopputulos! Kuvissa näyttää vähän kultaisen kellertävämmälle, kuin luonnossa, oikean värin voitte nähdä latvoja katselemalla. Tumma tyvi sopii näihin mun mielestä älyttömän kivasti, ja omaa väriä kasvattaessa ei tarvitse huolehtia mistään juurikasvusta - sehän on tässä nyt se pointti.   Pituudet on siis raidoitettu vaalennusaineella, sekä leikattiin huonot latvat lopuksi pois. Vaalentamista oon miettinyt jo pitkään, mutta ei viitsitty lähteä koko hiusta rasittamaan - ideana on, että kesä ja aurinko tekee loput, täähän tulee tästä vaalenemaan vielä radikaalistikin. 
Todettiin myös, ettei koko blondi tai tummanruskea ole mun juttu - keskivaalea tai vaaleanruskeat on mulle just eikä melkein perfect! Ruskeilla olisin vaan normaalia kalpeampi, eikä siitä vaalennuksesta huolimatta esiin tuleva punanen pigmentti näyttäis kivalta koko hiuksissa. Niin, ja se juurikasvukin...
  • BEAUTY

Tykkää-merkinnät

Kommentit