New beauty products

BEAUTY
Moikka ihanat! <3 Musta ei taas hetkeen kuulunut mitään, koska oon alkuviikon viettänyt sängyssä vatsataudin kourissa. Maanantai alkoikin tosi hienosti lyhyellä juoksulenkillä vessan puolelle ja koko eilinen päivä menikin samaa rataa. Tän ja eilisen päivän oonkin ahdannut itseni täyteen Jaffaa, katsonut liian monta jaksoa Serranon perhettä ja vieraillut tuolla pöntön luona useampaankin kertaan. Huh, eipä tarvii loppukeväänä enää sen kummemmin sairastella. :-D
Ennen tätä kamalaa tautia, siivottiin äitin kanssa viikonloppuna sen kaappeja tyhjistä hiuslakkapulloista ja käyttämättömistä rasvatuubeista. Ja kuten tavallista, jostain sieltä seasta löytyy käyttökelvollisia, äitille ei-niin-sopivia, tuotteita. Mäkin sain siis ilmaiseksi vähän täytettyä kauneustuotekokoelmaani.
Tää tuubi kiinnitti mun huomioni heti, kun sen näin. Kaunis, yksinkertainen ulkonäkö on aina plussaa uusia rasvoja hankkiessa - ainakin mulla, haha! Tässä Elizabeth Ardenin After Five -vartalorasvassa on aivan ihana tuoksu ja tää levittyy älyttömän tasaisesti ja imeytyy nopeasti. Ei tahmaa, eikä jätä ihoa raskaan tuntuisiksi.
Mun on ollut jo pitkään pitänyt hankkia uusi vartalorasva ja tästä sainkin hyvän korvikkeen vanhalle Doven vartalorasvalle, joka vetää jo viimeisiään. Tämä Scent Sensations -vartalorasva tuoksuu kookokselle, mangolle ja vaniljalle - siis aivan täydelliselle!
Oon kuullu ihan hirveesti kaikkea hyvää puhdistusmaidoista ja kokeillutkin paria merkkiä. Ihan hyvää tavaraa meikkienpoistoon, vaikkei kuulukkaan luottokosmetiikkatuotteisiin. Äiti oli kuitenkin ennen joulua ostanut The Body Shopin Vitamin E Cream Cleanser -puhdistusmaidon, jota ei kuitenkaan jostain syystä ole käyttänyt. Kokeilen tätä mielelläni ja ajattelin, että jos vaikka jossain vaiheessa tekisin tästä jonkinlaisen arvostelupostauksen - kiinnostaisiko?
  • BEAUTY

Tykkää-merkinnät

Kommentit