MY FAVORITE SALAD

LIFESTYLE
Hyvää viikonloppua & ihanaa ystävänpäivää! Muistatte varmaan tammikuun suosikit -postauksen, jossa hehkutin maailman parasta mysliä. Noh, turkkilainen jugurtti&mysli-combo on nyt poissa (vaikka hyvää se on vieläkin), sillä sen tilalle on noussut aivan toinen ruoka. Oon tällä hetkellä ihan hurahtanut salaatteihin (kröhöm salaattiin...) ja niitä on tullutkin syötyä lounaaksi/välipalaksi/päivälliseksi laittoman monta kertaa. Myös paprika on pitkästä aikaa hyvää herkkua ja sitä tuleekin ahdettua aina silloin tällöin lautaselle.
Mun suosikki salaatti on ehdottomasti kreikkalainen salaatti, sillä rakastan fetaa. Meidän parin viimesten vuosien kesinä sitä onkin tullut syötyä melkein kyllästymiseen asti Kreikan matkoilla ja tätä suomalaisten fetasalaatti on kyllä aivan toista maata kuin Kreikassa väsätyt annokset - hyviä kuitenkin molemmat. Mulla on aina salaatista pakko löytyä tomaattia, paprikaa ja tottakai lehtisalaattia. Lisukkeiksi laitan yleensä ananasta, fetaa, krutonkeja ja kurkkua. Ah, täydellinen annos! :-D
Nyt mä innoissani otan vastaan teidän lempparisalaatteja, pakko päästä kokeilemaan jotain erilaista. Mitä te yleensä laitatte salaatteihinne? :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Federica Di Nardo,
Seems delicious!

The Cutielicious
http://www.thecutielicious.com
Federica

www.blogger.com/profile/035224666682183366
Emma,
Federica Di Nardo: well, it is 😃
www.blogger.com/profile/019225436961484072