MY CURRENT SHOPPING LIST

SHOPPING
Ihanaa alkavaa viikkoa (ja toivottavasti kaikkien enkun yo-kuuntelu on mennyt tänään nappiin!!) Tässä alkaa olla syksy tosiaan käsillä, ihmeen nopeasti se lopulta tulikin, mutta ollaanhan me jo syyskuussa. Se vaatii myös pientä päivitystä vaatekaapin puolella, mullakin on muutamat jutut, mitkä olisi saatava. Musta on kuitenkin tullut ihmeen pihi ja tarkka vaatteiden suhteen, en muista milloin viimeksi olisin tullut kotiin monen kassin kanssa :D Taloudellisesti hyvä, mutta haluaisin niin jotain uutta, mutta kauppojen tarjonta ei oo pitkään aikaan vastannut mun odotuksia. Täytyy turvautua varmaankin nettikauppoihin ja kirppareihin!
Aluksi listalla on ehdottomasti beige takki, tota kuvassa olevaa oonkin kuolannut Asoksella, mutta uusia kokoja ei oo tullut... Kyllä mä sen vielä saan! Toi olisi ihana yhdistettynä beigen värisiin nilkkureihin, siinä olisi mun luotto-syysasun kulmakivet. Matalalla korolla ja pehmeällä pohjalla varustettuna tollaset olisi ihanat koulukäyttöön.   Uusia mustia housuja pitäisi myös saada, yhdet siistimmät ja rennot versiot ja mustat farkut korkealla vyötäröllä. Mustia farkkuja en oo omistanut vähään aikaan, ja vaikka tää on menny ihan hyvin ilmankin, on mulla ehkä hieman ikävä sellaisia luottohousuja.    Uudet neuleet on ihan must, tottakai! Oon ihastunut tollaseen ruskeaan, en tiedä miksi, mutta yks sellainen neule olisi ihana. Samoin ihan perusvaaleita ja harmaita, niitä ei voi koskaan olla liikaa. Samoin neulemekko olisi sellainen talvivaate, etten pukisi mitään muuta päälleni!  Viimeisimpänä vähän kotijuttuja, vaikka oikeasti tarvitsisin vähän sitä sun tätä. Mutta uudet sivellinpurkit on nyt hakusessa, yksi isompi isoille siveltimille ja pienempi luonnollisesti pienillä siveltimille. Jotkin söpöt ja kauniit, mutten tunnu löytävän mistään kivoja versioita... Kissat ja koirat hoi!
Näiden lisäksi metsästän edelleen sitä yhtä keltaista paitaa, josta ei meinaa millään tulla uusia kokoja nettikauppaan tai liikkeisiin. Odotus palkitaan (toivottavasti). Mitäs teillä on teijän syysostoslistalla? :)

Tykkää-merkinnät