MY CHRISTMAS WISHLIST 2017

LIFESTYLE
Kiitos ihan sairaan paljon teille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen Ihana nähdä, että ootte vielä siellä, vaikka mun postaaminen onkin järkyttävän epäsäännöllistä tällä hetkellä. Kommentit piristi todella paljon ja sai mut samantien kirjoittamaan jo seuraavaa; eli tätä näin!
   Kuten oon jo muutamana vuonna tehnyt, niin ei tänäkään jouluna voi listaa joulupukile jättää väliin (oon tässä ehkä vähän myöhässä, mutta annettakoot sen anteeksi). Mitä teidän listaltanne löytyi tänä vuonna? :)
Joka jouluinen toivomus: uusi yöasu Sanoin äitillekin, että tämä kruunaa mun joulun; jos saa käpertyä uuteen pyjamaan heti jouluaattoiltana. Inhoon pitkiä housuja ja paitoja, joten t-paidat, topit ja shortsit (+ pörrösukat) on tervetulleita ♥ 

Heti uuden pyjaman jälkeen toisena vakkaritoivomuksena on ollut jo monta vuotta uudet lakanat. Mut tuntien vaihtaisin ne vielä samana iltana. Kesällä saamani Lexingtonin tyynyn johdosta oon alkanut hillitsemään huoneeni vaaleanpunaista ja vaihtamaan sen laivastonsiniseen - siniset lakanatkin kuuluisi siis asiaan!

Yhtenä joululahjana - joka odottaa paketointia - on tollaset lamput, jotka saa siis kätevästi pöydälle. Nää tosiaan tilattiin mulle jo pari viikkoa sitten Black Friday alennuksista. Ehkä mun meikki nousee uudelle tasolle tän myötä :D

Yhtenä ns. salaisena toivomuksena on jo kauan ollut uusi kamera. Tykkään mun Canonin rungosta, eli objektiivikin olisi ihan tervetullut, mutta etenkin reissuille ja muutenkin arkipäiviin olisi tällainen Olympuksen järjestelmäkamera paljon fiksumpi. En kuitenkaan oo tästä hiiskunut kuin vinkkaillen, koska metsästän tällaista sitten alennusmyynneistä.

Viimeisimpänä myös vähän salainen toivomus, nimittäin sekä uudet silmälasit että aurinkolasit vahvuuksilla. Mun nykyiset lasit alkaa vahvuuksien puolesta olemaan jo vääränlaiset, joten olisi kiva vajaa kahden vuoden jälkeen vihdoin päästä näöntarkastukseen, että hankkimaan uudet kehykset. Aurinkolasitkin olisi enemmän kuin tarvitut (etenkin kirkkaalla säällä ajaessa), mutta ehkä niitä voi miettiä myöhemmin keväällä.

Meillä on hirvee jouluhulina kotona meneillään, joten seuraavaa postausta saa odotella ensi viikkoon ♥ Ihanaa joulua! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Oon sun blogia seuraillu jo niiin monta vuotta mutta tulee ihan liian harvoin kommentoitua, nyt pitää kyllä ryhdistäytyä tän asian kanssa!

Mut hei tosi kivoja lahjatoiveita sulla!! Mulla oli hieman hankaluuksia keksiä tänä vuonna joululahjatoiveita, mutta onneks muutama juttu tuli lopulta mieleen - itsekin kun tiedän miten hankalaa on keksiä lahjoja jos ei oo mitään ideaa mitä toinen voisi toivoa. Toisille on lahjat hommattuna (en onneks oo näin myöhälle sitä hommaa jättäny 😃) enkä malta oottaa että pääsen antamaan ne huomenna omistajilleen!!

Superkivaa ja ennenkaikkea rentouttavaa lomaa sulle, ja hyvää joulua 😊
Emma,
Oi, ihanaa että kommentoit ♥ Ja mulla myös, lahjatoiveet oli niin niukassa että tosi moni sukulainen sai mennä oman vaistonsa mukaan.. 😃 lahjojen antaminen on yks joulun kohokohdista, etenkin jos uusi omistaja pitää lahjasta!!!
Kiitos superpaljon, samoin sulle ♥
www.blogger.com/profile/019225436961484072