MUN IHANA-KAMALA TYYLIHISTORIA

OUTFITS
Niin kauan kuin oon blogannu, oon myös ikuistanu asuja blogia varten - eli ainakin vuodesta 2013 lähtien. Oman muistini mukaan asukuvien ikuistaminen alkoi ennen kahdeksatta luokkaa eli just 2013 kesällä ja on jatkunut siitä asti säännöllisen epäsäännöllisesti tähän päivään saakka. Mun kiinnostus vaatteisiin ja omaan pukeutumiseen alkoi jo yläasteen alussa, mutta tuolloin inspiraationlähteinä oli lähinnä siskon vaatekaappi ja Hennesin alerekit.    Tälläisen mullistavan asukatsauksen kokoaminen oli aika mielenkiintoista, koska a) mun muistikuvat oli pahempia, mitä todellisuus olikaan b) mun tyylin punainen lanka on pysynyt jotenkin samana kaikki nää vuodet, mutta yksityiskohdat on muuttunut sitten niiden peruspilareidenkin edestä. 
2013 - vuosi, jota jännitin varmaan eniten kuvia kaivaessa. Mitäköhän näistä nyt sit sanoisi..? Sekavaa, selvästi kokeilunhaluista, varhaisaikuisuuden kynnyksellä hipovaa pukeutumista. Muistan ton medaljonkikaulakorun olleen mun lemppari, tekstipaidat olivat viimeistä huutoa, pinkit housut ja korolliset nilkkurit olivat kauan kuolaamat kappaleet. Mun käsityötaidot saivat myös kyytiä tässä vaiheessa, koska siskolta piti varastaa/lainata farkkuja, jotka sitten kavennettiin niin, että sain ne lopulta omakseni.. :D Onkohan meillä vielä tota laukkua, se on itseasiassa aika suloinen enkä mun muistaakseni sitä ole myynytkään, hmm...
2014 - vuosi, joka osoittautu todellakin yllätykseksi. Voisin toisaalta edelleen pukeutua samoihin asuihin eri vaatekappaleilla tosin. Mun ensimmäiset nahkahousut löyty 2014 syksyllä Zarasta, tilasin maailman mageimmat kengät Nellyltä (noi valkoset "timberlandit") ja koululaukku vaihtui päivittäin asun mukaan. Toi mustavalkoinen huivi multa löytyy edelleen, pitäisi muistaa käyttää sitä nyt alkusyksystä!!
2015 - Vuosi, jolloin peruskoulu loppuu ja lukio alkaa. Mun tyyli oli edelleen samalla kokeilunhaluisella radalla, mutta nyt heti neutraalimpi ja vakaampi - ei niin sanottuja vaarallisia vaihtoehtoja vaan tosi intuitiivinen meininki. Vaikka suunnittelin kouluasuja aina edellisinä iltoina, niin monesti vielä aamulla pohdin mitä mun teki mieli laittaa päälle. Naisellisempi suunta oli kai tässä vaiheessa aluillaan... 
2016 - Vuosi, joka oli omistettu Cubuksen huiveille, trensseille ja korkeavyötäröisille housuille (tai siis niiden löytymiselle). Myös bomberit tulivat pikkuhiljaa tässä vaiheessa kuvaan, ja mun asut vaihtelivatkin sellasesta hipsterin innoittamasta todella klassisiin yhdistelmiin. Mun tyylin isoin muutos tapahtui varmasti 2016 keväällä saadessani uudet lasit, koska kuvia selaillessa yksinkertaisuus ja naisellisuus nostivat edelleen päätään, ja syksyllä pukeuduinkin melkein pelkästään kolmannen kuvan tyylisiin asuihin (korkeavyötäröiset housut, crop top, trenssi ja huivi, mahdollisesti myös nilkkurit).
2017 - Vuosi, jona hyvästelin farkut (ainakin skinnyt) ja toivotin hameet tervetulleeksi. Etenkin tuo BikBokin keltainen, kuuden euron alehame sai mut ihastumaan sukkahousut+hame yhdistelmään ihan näin arkikäytössä, ja muistan olleeni metsästämässä erilaisia hameita kirppiksiltä. Multa löytyy edelleen melkein jokainen vaate näistä kuvista, joka ehkä kertoo siitä, etten tässä vuoden aikana ihan hirveästi oo muuttunut...
2018 - vuosi, jolloin asukuvien ottaminen väheni, mutta peiliselfieitä löytyi sitäkin enemmän :D Muistan olleeni yläasteella tosi rohkea kokeillessani uusia juttuja, ja tuntuu, että oon vähitellen saanut sen tunteen taas takaisin - sillä twistillä, että tiedän jo sovittamatta, mikä trendi mulle sopii. Asuja selatessa huomasin, että oon tänä vuonna innostunut väreistä entistä enemmän, ja jokaisessa asussa on jokin huomionkiinnittäjä, jolla ehkä vähän errottuu joukosta. Mun tyylin voisi tällä hetkellä jakaa casualiin ja neutraalin klassiseen, mutta usein oon sekottanut asuihin molempia ääripäitä. Onko mun tyyli siis tällä hetkellä neutraali, klassisen casual..? 
Ajattelin, että tästä tulee ihan nolo postaus vanhoine kuvineen, mutta oli oikeasti virkistävää huomata, kuinka kauan mun tyyli onkaan kehittynyt siihen, mitä se on nyt. Ja jos en ihan oo väärässä, niin joka ikinen kuva löytyy tästä blogista jo ennestään, niin mitäs sitä häpeemään :D Jos jotain en enää ikinä laittaisi päälle, niin neonvärejä (varsinkaan housuissa?!)... Mites te, onko teillä jokin vaate/trendi, jota joskus aikoinaan rakastitte, mutta ette voisi sietää enää tänä päivänä? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit