MUA INSPIROIVAT IHMISET

LIFESTYLE
Mä tykkään inspiroida muita, tykkään kaivella Instagramia ja Pinterestiä inspiraatiota pukeutumiseen ja sisustukseen hakien, tykkään saada sen kummallisen inspiraatiopistoksen, kun tuntuu, että voisin multitaskata niin asut, huoneen sisustuksen ja nätit koulumuistiinpanot just tässä ja nyt, samalla kertaa. Myös uusien reseptien ja diy-projektien kokeilu ruokkii omaa inspiraatiotani - ja myöhemmin näistä pistoksista syntyy uusi postaus, kun kuvien ottaminen ja muokkaus sekä tekstin kirjoitus onnistuu ihan hujauksessa.   Satunnaisista kuvista huolimatta mulla on myös muutamat tietyt henkilöt, joihin turvaudun pahimmassa inspiraationpuutteessa. Ajattelin esitellä ne myös teille, tsekatkaa joka ikinen, jos ette ole näistä kuulleet, upeita mimmejä kaikki
Moriah on aika uusi tuttavuus, jonka blogin löysin pari viikkoa takaperin aivan sattumalta Instagramin kautta. Naisen yksinkertainen, neutraali tyyli viehätti mua ihan ensimmäisistä blogiteksteistä asti ja päädyin selailemaan kyseistä blogia varmaan seuraavaksi tunniksi. Sen lisäksi seuraan Moriahia Instagramissa, jonne nainen päivittelee ahkerasti storyaan - niin positiviinen ja elämäniloisen oloinen Moriahin blogiin pääset tästä.
Reetta Pellikka kirjoittelee omaa tyyliblogiaan Fashion Statement, jonka myös sattumalta löysin pari vuotta sitten. Reetan tyyli on ihanan rohkea ripauksella sen hetken trendejä, joka itselleni pistää positiivisesti silmään. Myös naisen omat mielipiteet pukeutumisesta, vaatekoosta ja muodin aiheuttamista tabuista ovat mielenkiintoista luettavaa, omalta osaltani oon samaistunut Reettaan just näiden hieman henkilökohtaisimpien tekstien myötä! Reetan blogiin pääse tästä.
Elif eli Instagram käyttäjältään Cocoelif on nuori nainen, jota oon myös seuraillut jo pidemmän aikaa. Elifin tyyli on näistä kaikista varmaan eniten mua, yksinkertainen, rento ja samalla tosi tyylikäs. Pahimmassa asukriisissä päädyn naisen ig-tilille selailemaan ihania asuja yhä uudestaan ja uudestaan, enkä kertaakaan ole pettynyt. Lisäksi hänen tilinsä täyttyy inspiroivista kuvista ulkomailla ja ai että, rakastan Elifin hiuksia, vaikka itselläni oon enemmänkin kuin tyytyväinen tähän lyhyempään malliin. Elifin instagram-tilille pääse tästä. (@cocoelif)
Viimeisimpänä myös vähän uudempi inspiraationlähde Instagramin puolelta, nimittäin Laura Jade Stone. Tää nainen ei ole pelkästään inspiraationlähde vaan myös omalla tavallaan roolimalli. Tyylin lisäksi oon rakastunut Lauran lyhyeeseen, vaaleaan polkkatukkaan, jos tää jatkuu pitkään niin kai mun täytyy marssia kuva mukanani kampaajalle, haha! Laurankin tyylissä esiintyy maanläheisyyttä, neutraaleja värejä ja siinäkin on taas sitä jotain, joka saa mut selailemaan hänen ig-tiliään monia kymmeniä minuutteja. Lauran Instagramiin pääset tästä. (@laurajadestone)
Mites te etitte/saatte inspiraatiota? Oliko nää aivan uusia tuttavuuksia vai seuraatteko itsekin jotakin näistä? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Paula,
Tosi hyvä postaus! Reetta on mullekin sellanen ihminen joka inspiroi :3
Ite etin yleensä inspistä instagramin sekä blogimaailman lisäksi tumblr:sta sekä tuben puolelta. Joskus pinterest on myös hyvä paikka 😃
www.blogger.com/profile/152175410293588943
Sini,
Kaikki nämä tyypit olivat uusia tuttavuuksia, mutta jokainen vaikuttaa upealta henkilöltä! Itse haen inspiraatiota esimerkiksi we♡itistä ja blogeista.

http://mahdollisestiehka.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
Mäkin itse asiassa selailen satunnaisesti tumblria inspiraationtoivossa 😊 Ja jes, kiva että ollaan samaa mieltä Reetasta, hän on yks mun ehdottomista lempparibloggaajista!
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Emma,
Toivottavasti löysit uusia seurattavia 😉 Oon itse myös tosi aktiivinen WeHeartItissä silloin tällöin, mun inspiraationpuuskaukset voi sieltä ehkä bongata parhaiten!
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Veera,
Apua, oli pakko ottaa toi Laura seuraukseen myös itselle! Aivan upee mimmi, etenkin toi polkkatukka. Eli täällä varmaan yks toinenkin marssii naikkosen kuva kädessä kampaajalle 😃 Kiva postaus!
www.blogger.com/profile/167438526956254194
Emma,
jee, rakastuitko säkin ensisilmäyksellä?? toi tukka kummittelee mun päässä varmaan ikuisuuden jos en mene ja leikkauta sitä itselleni 😃 niin inspiroiva ihminen, ihanaa että löysit tän avulla Lauran!! <3
www.blogger.com/profile/019225436961484072