MITÄ MÄ PAKKAAN KÄSIMATKATAVAROIHIN

TRAVELLING
Matka lähestyy, laukku on melkein pakattu, aikataulu ammottaa tyhjyyttään ja ainoa herätys mun puhelimessa on tällä hetkellä 01:34, koska kentällä pitää olla kolmelta. Tein aikoinaan postauksen kaikesta, mitä pakkasin risteilylle, joten ajattelin, että olisi taas oiva aika katsoa mun käsimatkatavaroihin.  
Lukemista, lukemista ja lukemista - sitä ei voi koskaan olla liikaa. Tällä hetkellä mulla riittää valinnanvaraa, mutta luulen, että parit lehdet lähtee mukaan vielä lentokentällä. Kirjoihin on ihana uppoutua lennon aikana, mutta lehdet on sopivaa ajanvietettä, jos väsymys painaa, mutta ei viitsi nukkua (koska odottaa ruokaa :D). Mulla on aina ja ikuisesti ollut reissuilla kaksi kirjaa, joten varaudun taas näillä, jotka esittelin tässä postauksessa. 
Ponnari on ihan ehdoton, koska vaikka aluksi tuntuu kivan rennolta pitää hiukset auki, jossain vaiheessa ne on naaman edessä tai viimestään koneesta ulos astuessa hiukset haluaa ylös kuumuuden takia. Pari pinniä varaan matkaan myös mukaan. 
Musiikkia tulee koneessa kuunneltua aika vähän, mutta omaa rauhaa halutessa tää on ainoa tapa sulkea koneessa itkevä vauva tai jutustelevat vierustoverit ulkopuolelle. Kerään omaan soittolistaan lempparibiisejä, jonka Spotifyssa sitten lataan kännykälle. Näin pääsen soittolistaan käsiksi vaikka puhelin olisi lentokonetilassa.    Kaikki tietää kuivan ja kylmän lentokoneen sisäilman. Varaudun tähän aina sukilla, vaikka määränpää olisi kuinka trooppisen lämmin tahansa. Jos mä palelen, palelen aina jaloista helpoiten, mutta jo normaalit nilkkasukat auttaa pitämään varpaat lämpiminä. 
Kuivasta sisäilmasta tulikin mieleen huulien ja kasvojen kuivuus. En meikkaa lennoille, koska meikki kuivattaa kasvoja entisestään, ja yritän parhaani pitää ihon kunnossa missä ikinä olenkaan. Kaksi tän hetken lempparihuulirasvaa lähtee ehdottomasti mukaan, Lumenen Lip Perfector Balm antaa huulille nätin oranssihtavan värin ja Dr. Lippin Original Nipple Balm kosteuttaa vielä tuntienkin päästä. Otan mukaan myös Weledan Skin Food -yleisvoiteen, jotta kädet tai polvet on helppo rasvata tarpeen tullessa. 
Tällä reissulla mun käsimatkatavarat kulkee kätevästi Victoria's Secretin repussa, joka on palvellut mua jo monilla eri reissuilla sekä esimerkiksi Wknd-festareilla. 
Kohta pitääkin jo mennä nukkumaan, että kerkee saada hieman unta. Oon ajastanut pari postausta ens viikolle, mutta seuraava ajankohtainen postaus onkin varmaan reissupostaus! See you

Tykkää-merkinnät

Kommentit