(melkein) valmiina syksyyn

SHOPPING
Viimesimpiä syksyn pakko saada -hankintoja viedään. Multa puuttuu enää tilaukseen lähteneet kengät, jotta olisin valmis kylmiin säihin ja talven tuloon. Toivotaan, että ne kengät tulee pian! Tuli pyörähdettyä Jumbossa yks päivä, kun piti siskolle hakea neule, jonka se halusi, mutta töiden takia ei itse pystynyt lähtemään. Ja tarttuihan mullakin mukaan parit tarpeelliset jutut.
Kuva ei nyt anna oikeutta tälle ihanalle toooosi hailakan baby bluen väriselle neuleella. Jossain valossa toi saattaa näyttää jopa harmaalta, mutta kyllä toi mun mielestä taittaa selvästi siniseen. Tällainen puuterinvaaleenpunainen piti siskollekkin ostaa ja 9,95€ hinnan takia nappasin tän sitten itselleni Hennesiltä. Mutta pääsi vihdoinkin vinguttamaan rippilahjaksi saatua lahjakorttia!
Mulla on yleensä syksyisin ongelma, minkäväriset asusteet haluan talveksi. Ja yleensä takki on se, joka vaikuttaa asiaan, joten onneksi mulla oli takki jo valmiina viime vuodesta, niin tämäkin homma helpottui. Ja tänä vuonna mennään vaalean harmaalla Cubuksen huivilla ja pipolla, joilla oli hintaa 19,90€ ja 9,90€. 
Iikisuosikit piti tottakai hankkia taas, kun ei pariin kuukauteen tullut omistettua. Rakastuin tuohon Elvitalin Extraordinary oiliin viime vuonna ja varsinkin nyt talveksi toi on ihan välttämätön. Eikä 9,95€ hintakaan kirpaise sen enempää. Toi Lorealin False Lash Telescopic taas teki noin 20€ loven mun lomppakkooni, mutta tykkään esityisen paljon tosta harjasta ja vaikkei toi mitään vedeskestävää olekkaan, taivutukset pysyvät koko päivän eikä toi varise pävän aikana poskille.

Tykkää-merkinnät