MARRASKUU

LIFESTYLE, OUTFITS
Näitä kuvia katsoessa ei ihan arvaisi, että marraskuun toisessa mennään - viime vuonnahan oli tähän aikaan jo lunta, eikö niin? Lisäksi sää ei ole yhtä kylmä kuin voisi luulla, vaikka mittari paukutteleekin jo pakkasasteita. Mä otankin kaiken ilon irti kesä- ja syksytakeista, toppatakit pysykööt vielä visusti kaapissa (paitsi koiran kanssa lenkille lähtiessä).    Mulla on selvästi alkanut jo pieni hössötys, oon muun muassa aivan paniikissa, minkä joulukalenterin aion hankkia täksi jouluksi. Viime vuosi meni ilman, joten tänä vuonna on aivan pakko hankkia edes yksi (niitähän saa olla monta!?). Joululahjaideatkin alkaa pikkuhiljaa pyörimään mielessä, kohta täytyy ottaa ensi askel ja ostaa paperit, teipit, nauhat ja koristeet valmiiksi... :D
Tuntuu, että pitäisi ehkä selitellä tätä hiljaisuutta (taas), mutta en oikein tiedä miten. Fiilis on ollut vähän tyhjä, samoin mun pää huutaa tyhjyyttään. Postausideoita on niukassa, kuvausmotivaatio juoksentelee ties missä eikä tekstikään tunnu irtoavan. Don't get me wrong, oon monta kertaa saanut yllättävän inspispistoksen, mutta käyttänyt sen joko koulujuttuihin tai siivoamiseen (mun meikkikokoelma on kohdannut sekä lisäystä että radikaalia tyhjenemistä tässä lähiviikkojen ajan!).   Mitä meikkeihin tulee, oon huomannut, että mun iho on alkanut käyttäytymään taas oudosti. Tuntuu, että kun yhtenä päivänä kaikki tuotteet käy ja couperosa on rauhoittunut, nostan mun toivoa ihoni kunnon suhteen, mutta heti seuraavana päivänä punaisuus hehkuu meikin läpi eikä mikään toimi. Pieni itsetunnon kolaus onkin koettu, ehkä sekin vaikuttaa kuvaamattomuuteen - ei oikein innosta seistä kameran edessä. 
Eihän tässä hirveesti edes mitään tapahdukaan, koulu etenee miten etenee, työt jäivät nyt kirjoitusten takia pienelle tauolle ja niin edelleen, joten mistä sitä kirjoittaisikaan, hmm... Eiköhän tää tästä, mutta jotta en ens kerralla taas selittele hiljaisuutta, niin; postailen toooodella epäsäännöllisesti tällä hetkellä, toivottavasti ette siis ärsyynny :D
Mutta ihanaa marraskuuta teille

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Oii tuo sun farkkutakki on just sellanen kuin minkä itekki haluisin, aivan ihana! Toivottavasti ihosi lopettaisi ton oikuttelun. Iholla on kyllä tosi suuri vaikutus itsetuntoon, varsinkin kasvojen iholla.
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
yks niistä harvoista löydöistä omista kaapeista <3 ja nimenomaan, onneksi nyt alkaa menemään jo parempaan päin 😊 kiitos!!
www.blogger.com/profile/019225436961484072