MAKE-UP FOR YOU

SHOPPING, BEAUTY
Mä vähän epäilin, voiko näille tehdä ihan oman postauksen, mutta... antaa nyt mennä - kyllä nää sen ansaitsevat! Kyseessä on siis meikkisiveltimistä, jotka noin vajaa kuukausi takaperin tilasin yhdessä siskoni kanssa Wishiltä. Se on siis app - ainakin iPhonelle -, josta löytyy vaikka mitä outoa, kivaa ja hyödyllistä ä-lyt-tö-män halvalla. Ja niimpä me laitettiin tilaukseen mulle lila sivellinpaketti.
Paketti sisälsi seitsemän eri meikksivellintä/-harjaa ja suojapaketin. Vasemmalta oikealle kulma-/ripsiharja, poskipunasivellin, concealer-sivellin, luomivärisienen (??) kulmakarvasivellin, huulimeikkisivellin ja luomivärisivellin. Näiden hinnaksi tuli tasan kolme euroa - ei, vannon, etten huijaa. Nää tosiaan vei kukkarosta sen 3€ + toimituskulut. Toimitusajaksi tuli noin kaksi viikkoa, koska nää saapui aina Kiinasta asti. 
Toi poskipunasivellinhän mulla on vähän käyttämättä tällä hetkellä, koska en käytä poskipunia ollenkaan. Puuterillekin se on vähän pieni eikä aurinkopuuteria saa tolla harjaspäällä laitettua niin siististi kuin haluaisin. Niimpä se odotteleekin hieman käyttötarkoitustaan.   Myös kulmakarvasivellin on saanut uuden elämän. Multahan löytyy jo entuudestaan yksi hieman tuuheampi yksilö, joka sopii just passelisti kulmien tekoon, mutta tätä sivellintä käytän silmämeikkiin. Etenkin luomivaon korostamiseen tää käy hyvin, koska sillä saa tumman värin siististi itse vakoon, josta se on helppo blendata suuntaan jos toiseenkin. Kannattaa kokeilla, jos löytyy kulmakarvoille tarkoitettuja siveltimiä useampia kuin yksi. 
Oon nyt käyttänyt näitä jo jonkin aikaa, ja itseasiassa ollaan mun siskoni kanssa yllättyneitä, että nää on jopa näinkin hyviä. Oon pessyt nää omalla, radikaalilla tavallani käsisaippualla (omat siveltimet kun ei oo mistään hintaluokan korkeimmasta päästä, niin en halua mitään erillisiä pesujuttuja hankkia - jos menee pilalle, niin max. 15 eurolla saan jo korvaavan Hennesiltä) eikä näistä ole lähtenyt karvan karvaa. Ajattelin niiden putoavan ensimmäisen käyttökerran jälkeen pois hinnan takia, mutta kolmen euron siveltimiksi nää on jopa laadukkaat.   Söpön värin, siistin ulkomuodon ja kivan suojapaketin kruunaavat siis yllättävän hyvä laatu ja halpa hinta. Kahden viikon odotusaika ei tuntunut missään, kun sai tän paketin omiin kätösiin. Näitä löytyy Wishiltä kai vihreinä, pinkkeinä, mustina ja sinisinä - en ole nyt 100% varma. En myöskään tiedä myyvätkö ne vielä tätä, mutta ilmainen sovellus kannattaa ladata, jos näiden tsekkaamista harkitsee yhtään. 
Postaus ei ole yhteistyöpostaus.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Oletko huomannut että sinun vastaus nappulasi on rikki?
Emma,
haha joo oon! se on ollu jo vuoden päivät, mutta oon saanut selvitettyy jonkinlaisen korjausmenetelmän - blogin ulkoasu ja malli sekä html-koodit täytyy mennä uusiksi, niin päätin että tää toteutuu kun mulla on kunnolla aikaa tapella niiden kanssa. 😃
www.blogger.com/profile/019225436961484072