MAANANTAIN KUULUMISIA

LIFESTYLE
Ihanaa viikonalkua sinne ruudun toiselle puolelle! Mitä teille kuuluu?
Oon ahertanut koko aamun äidin kanssa iskän pientä synttärilahjaa kasatessa (ulkotulipallo, mikä lie :D) ja katsonut Mamma Mia Here We Go Again -leffan jo neljännen kerran. Nyt olisi aika tarttua koulutehtäviin ennen kuin vieraat pamahtaa pihaan, mutta jokin vetovoiman laki veti mut kirjoittamaan tätä postausta.
Eilen vietettiin suurella joukolla iskän viiskymppisiä; pöytä koreana kakuista ja piirakoista, istumapaikat täynnä ystäviä, sukulaisia ja läheisiä, hirveä meteli, kun jokainen yrittää saada asiansa sanotuksi, ja oli ihanaa nähdä ja kuulla muistoja, mitä vierailla omasta iskästä oli Tänään tosiaan viimeiset saapuu hetkellä millä hyvänsä, mutta mun kakkukiintiö veteli jo eilen ihan viimeisiään - mitä tarkoittikaan sana kohtuus..? :D
Mä tein kirppikseltä yhtenä päivänä ihania löytöjä, eikä tällä kertaa ollut kyse vaatekaapin täydennyksistä. Löysin neljällä eurolla ihanat, puiset lasinaluset, jollaisia oon epätoivoisesti halunnut mun huoneeseen - hyvästi kahvirinkulat sun muut pinttyneet tahrat. Ehkä musta pikkuhiljaa tulee neuroottinen lasinalusten suhteen, tää on ehdottomasti sen alku!     Toinen ihanan löytö - myös neljällä eurolla - oli Lauren Conradin Style-kirja, jonka oon halunnut lukea varmaan... siitä lähtien, kun se julkaistiin. Muistan kuinka The Hills oli kova juttu, vaikka olin ehkä jopa liian nuori kyseistä realitya katsomaan ja Conradin kirjoista tuli nopeasti the thing. Silloin ne kuuluivat ehdottomasti jokaisen it-tytön hyllylle tai yöpöydälle (ja bloggaajien postauksiin). Musta on mielenkiintoista aloittaa lukemaan tota kirjaa ja katsoa, mitkä jutut on vuosien saatossa muuttuneet tyylin suhteen, ja mitkä asiat kuulostavat vuonna 2018 vastenmielisiltä :D Ootteko te lukeneet tän?
Mulla alkaa tällä viikolla hieman uusi suunta mun elämässä. Kuten tiedätte, mä opiskelen ja teen töitä samaan aikaan, mutta noin kuukausi sitten kaipasin jotain uutta. Ja tää 'jotain uutta' alkaa mulla huomenna! Sain nimittäin paikan erään pienen, vielä aloittelevan yrityksen some/markkinointi-harjoittelijana. Mä en vieläkään ihan tiedä, mitä kaikkea pääsen tekemään, mutta koulun suhteen toi on todellinen kultasuoni. Seuraavat kolme kuukautta tuleekin olemaan ylibuukattu työn, koulun ja harjoittelun kanssa Wish me luck!
Joulu alkaa tuntumaan kokoajan enemmän todelta. Vielä vähän aikaa sitten ajattelin, että lahjojen suunnittelu on liian aikaista enkä millään jaksanut alkaa kaivamaan mun pieniä joulukoristeita esille. Nyt mulla on ensimmäiset lahjat jo tilattu ja kyseiset koristeet on esillä luomassa joulutunnelmaa. Parasta on, että tänään Zeron kanssa lenkillä maa oli ensimmäistä kertaa valkea ja vannon nähneeni muutaman lumihiutaleenkin.    Myös äiti innostui laittamaan kuusen jo esille, meillä on kaikkialla punaisia sisustusjuttuja, takassa tälläkin hetkellä roihuaa tuli ja se oikea talvifiilis alkaa hitaasti kuoriutua munkin sisältä. 
Tsemppiä uuteen viikkoon, myös mulle! :D 

Tykkää-merkinnät

Kommentit