LUKUTOUKAN PALUU

SHOPPING, LIFESTYLE
Menin lauantaina ihan pikkiriikkisen innostumaan, kun pääsin pitkästä aikaa kirjakaupan hyllyille nuokkumaan. Päämääränä oli löytää jotain luettavaa, joten en suostunut lähtemään Suomalaisesta tyhjin käsin. Takaraivossa on ollut jo hetken aikaa Cara Delevingnen Mirror mirror -kirja, mutta en sitä löytänyt (kai se sitten on tilattava, hmm...) ahkerasta silmäilystä - ja monesta vierailusta Suomalaiseen - huolimatta.    En ole pariin kuukauteen lukenut mitään kaunokirjallisuutta, muun muassa kirjoitusten takia. Illat meni muistiinpanoja kerratessa tai Netflixin parissa rentoutuessa. Ei mulla kyllä kirjoja lukemattomana lojunutkaan, joten se siitä sitten :D Tää jostain hassusta syystä vähän ahdisti, koska lukeminen iltaisin on jo kauan ollut mulle osa rutiinia, ja halusin kovasti päästä taas kiinni siihen rytmiin. 
Oon lukenut ainoastaan kaksi kirjaa englanniksi mun elämän aikana (toinen koulua varten, toinen, koska suomennosta en jaksanut odottaa), joten ajattelin, että olisi hauskaa ja hyödyllistä lukea pitkästä aikaa muulla kuin suomen kielellä. Värikäs ja söpö kansi herätti mielenkiinnon ja tää Sophie McKenzien Sweetfreak lähti ihan viime metreillä mukaani.    Kirja kertoo Careysta ja Ameliasta, joista jälkimmäinen saa kiusakseen anonyymin nettikiusaajan - Sweetfreakin. Amelia luulee Sweetfreakin olevan Carey ja tämä aiheuttaa hankaluuksia ystävysten välille. Carey päättää alkaa selvittämään, kuka on näiden ilkeiden kommenttien takana, mutta tapahtumat vaikuttavat internetin sijasta myös oikeaan elämään, jonka vuoksi Careylla on kiire paljastaa oikea Sweetfreak. 
Eilen illalla kerkesin jo aloittamaan tän Helen Fieldingin Bridget Jones - vauvapäiväkirjan. Oon lukenut muutamat muut Bridget Jones -kirjat ja katsonut elokuvat ja ai että, rakastan näitä ♥ Harva kirja saa mut nauramaan ääneen, mutta tässä yks kirjailia, joka takaa sen! Tässä kirjassa Bridget saa tietää olevansa raskaana, mutta kuka onkaan lapsen isä? Ikisinkku nelikymppinen isättömän lapsen kanssa kuulostaa just sellaselta sunnuntaipäivän aivot narikkaan -kirjalta, joten tää oli pakko saada lukea ensimmäiseksi.
En ole oikein koskaan tykännyt dekkareista, vaikka esimerkiksi rikoselokuvat kiinnostaa kovasti. Toisaalta Agatha Christien rikoselokuviin en oo koskaan pettynyt, joten päätin antaa Kuolema Niilillä mahdollisuuden.    Rikas Linnet Ridgeway on tottunut saamaan kaiken minkä haluaa - lukuunottaen ystävänsä sulhasen. Vasta tutustuessaan köyhään Simon Doyleen, ystävän sulhanen unohtuu, ja Linnetin ja Simonin häät aiheuttavatkin aikamoista kaaosta. Häämatka muodostuukin painajaiseksi mustasukkaisuuden ja kateuden vuoksi... 
Toinen kannen perusteella valittu, englanninkielinen kirja on Talulah Rileyn Acts of Love. Tää kertoo sinkkutytöstä Bernadettesta, joka on palavasti rakastunut ystävänsä kihlattuun Timiin. Toki Bernie ja Radleykin ovat hurmaavia, mutta he eivät ole sama asia kuin Tim - eikä Bernadette hyväksy kieltävää vastausta. 
Ootteko lukenut joitain näistä kirjoista? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Tosi kiinnostavia kirjoja ja noissa kaikissa on aivan ihanat kannet! En oo lukenu yhtään näistä 😊
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
munkin mielestä tosi kiinnostavia, vaikka osa noista hiukan eroaa mun ’kirjamausta’ 😃 en tosin malta odottaa, että luen noi!!
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Sofia,
Tosi mielenkiintosen kuuloisia kirjoja kaikki! En oo lukenut näistä mitään, mutta tuota Bridget Jones kirjaa oon muutaman kerran pyöritellyt käsissäni kirjakaupassa 😃 Mä itse luin tuon Cara Delevingnen kirjan tämän kuun alussa ja tykkäsin siitä kyllä tosi paljon!
www.blogger.com/profile/013204611619357506
Emma,
ihan pakko saada se Delevingnen kirja käsiin!! 😃 ja mitä nyt oon lukenut tota vauvapäiväkirjaa nii suosittelen, muutenkin noi Bridget Jonesit on tosi humoristisia ja hyväntuulisia <3
www.blogger.com/profile/019225436961484072