LOVELY CHANIA

TRAVELLING
Warning! Ensiksi, lisää reissupostauksia, ja toiseksi, kaamea kuvapläjäys. Käytiin Hanian suunnalla shoppailemassa, kiertelemässä, syömässä ja vaan kattelemassa kahtena päivänä - se riitti näkemään paikat suurimmaksi osaksi. Shoppailujen osalta kadut olivat tosi Helsinkimäisiä, mutta arkkitehtuuri... En yleensä kiinnitä huomiota rakennuksiin, mutta Kreeta on aina ollut paikka, jossa silmä lepää tässä välimerellisessä maisemassa. Saman vaikutukset huomasin myös Espanjan reissuilla, se on ihanasti niin erilainen kuin skandinaavinen, yksinkertainen arkkitehtuuri.
Ihastuin palavasti tähän maisemaan - Hanian satama auringonlaskun aikaan. Ja trust me, varmaan puolet tän postauksen kuvista on otettu satamakadun varrelta, haha.
En ollut suinkaan ainoa, joka tykkäsi maisemasta. Päädyttiin keskelle - tai no, seurattiin sivusta - hääparin kuvauksia, joita itse olisin voinut jäädä tuijottamaan pidemmäksikin aikaan. Voin kuvitella, kuinka kauniita kyseisistä kuvista tuli!
Yksi lempikaduista - Oysho, Tally Weilj, Macin piste, Jennyfer, Stradivarius, Zara, Pull&Bear ja Bershka... Kyllä, kiitos ♥ Kukkarolle teki ton kadun ohittaminen tiukkaa, haha.
Pikkukadut osoittautui turistittomiksi, ja näin niitä oli just ihana kuvailla. Olisi varmaan pitänyt pistää ittensä ihan hukuksiin noihin sokkeloihin, nimittäin joka katu oli aivan yhtä kaunis.
Shoppailua tiedossa, joten päälle päätyi mahdollisimman helpot ja yksinkertaiset vaatteet. Näistä tulossa vielä kunnon asukuvia...
Syömään päädyttiin burgerimestaan nimeltä Goody's Burger - muiden tapauksessa pettymys, mutta mun kanawrapit osoittautui ihan hyviksi. Tätä mainostettiin aina fudiksen EM-kisojen erätaukojen välissä, ja kun viimein kyseinen rafla nähtiin, päädyttiin sinne myös syömään. Plussaa kyllä tunnelmasta, näytti kivemmalta paikalta, kuin mitä rafla antoi odottaa. 
Tää majakkamaisema päätyi kuvattavaksi varmaan 20 kertaa - parhain päätyy lopulta teetettynä tätini seinälle. Ihan hyvä idea, voisi varmaan itsekin duunata näillä kuvilla jotain... 
Sellasta tällä kertaa, eikä nää vieläkään lopu... Kestättekö vielä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit