LOST

LIFESTYLE
Joulukuun pitäisi olla ihanaa, inspiroitunutta aikaa, ainakin muiden blogeista päätellen. Lueskelen vähän jopa kateellisena muiden jokapäiväisiä joulu-/talvipostauksia tunnelmallisista kuvista ja erilaisista jouluisista resepteistä ja arvonnoista. Miksei mullakin voi juttu kulkea samalla tavalla?
Tiedä sitten, johtuuko se just tästä joulukuusta, kun on vähän kaikkea pikkusta juttua tehtävänä, uusi jakso ja uudet kurssit koulussa, wanhojen harkat, joululahjat, työt ja siihen päälle pitäisi pystyä päivittämään tätäkin, mutta 8-16 päivät koulussa eivät ole ihanteelliet kuvaamiselle eikä ajatus muutenkaan kulje. Väsymys painaa selvästi päälle, sen pystyn näkemään jopa omassa terveydessäni ja henkisessä jaksamisessa. Vaikka tossa oli neljän päivän miniloma itsenäisyyspäivän takia, en malta odottaa joululomaa ja pyhiä, kun oikeasti saa vain olla. 
Kameran tyhjä muistikortti ja 0 postausta luonnoksissa ei auta siihen, että pystyisin päivittelemään blogia edes silloin tällöin. Täytyy varmaan vaan ottaa päivä kerrallaan ja istahtaa koneelle, kun mieli tekee. Ihan kuukausi sitten taisin lukea postauksen kuvattomuudesta ja voiko bloggaaja kirjoittaa ilman kuvia - pisti hieman miettimään, josko sitä kokeilisi. Mutta tällä tahdilla ei mulla kulje tekstikään postaukseksi asti. Eli tilanne: postaan, kun pystyn, kun haluan, ja kun olo on jotenkin inspiroitunut. 
Jos viime vuonna kuuntelin tähän aikaan Spotifyn joululaululistoja ja paketoin lahjoja sekä katselin joululeffoja, niin tänä vuonna ollaan monta viikkoa jäljessä. Onneksi on vasta kymmenes päivä, kaksi viikkoa aikaa saada joulumieli ja oikeasti nauttia tästä lyhyestä joulukuusta. Niin ja vuoden 2016 viimeisistä hetkistä. 
Pitäkää te kuitenkin ihana viikonloppu, hopefully we'll see soon!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Oot uskomattoman kaunis!
Emma,
oi, kiitos todella paljon! <3
www.blogger.com/profile/019225436961484072