LONG TIME NO SEE MOM JEANS

OUTFITS

Joskus on todella freesiä siivota vaatekaapin sisältöä ja rakastua uudelleen vaatteisiin, jotka on omistanut jo monta vuotta. Nämä mama farkut on ollut hyllyllä, pinon alimmaisena jo kauan - asuja valitessa en ole aina edes huomannut kyseisiä housuja ja nyt jälkikäteen se vähän kaduttaa. Vaaleat farkut näyttää niin kivalta kaiken kanssa, ja otan kyllä ilon irti näistä vielä kelien ollessa plussan puolella.

Sometimes it feels fresh to find a piece of clothing you've not worn in a long time from your own closet. These mom jeans have sat on my shelf, underneath every other pair of pants I own - every time I've decided my outfit, I haven't reached out to these jeans. I'm kind of regretting that because light washed jeans look so good with everything.

Kyseiset farkut löysin joskus kirpparilta muutamalla eurolla. Ne vaativat vyötärön kavennuksen, mutta sen jälkeen farkut olivat käyttövalmiit - ja kyllähän mä niitä käytinkin. Jossain vaiheessa tajusin, että nämä tarvitsevat ehdottomasti vyön, sillä en ollut kaventanut tarpeeksi, mutta eihän mulla mitään vyötä ollut. Sanotaan, että sen ostamisessa meni ihan liian kauan, sillä vasta nyt muistin sellaisen tarvitsevani ja nappasin kirjaimellisesti ensimmäisen vastaantulevan.

I remember finding these from a thrift store for a couple of euros. They required to be downsized on waistband but afterwards they were ready to be worn. At some point I realized that the jeans weren't comfortable without a belt but I didn't own one and let's just say, it took too long to buy one.

Tässä asussa on itseasiassa pari muutakin uutuutta: nilkkurit löyty aleista, neule on Kreikan reissulta ja tosiaan, vyön nappasin Vero Modasta.

There are actually a couple new things on this outfit: the boots were a find on sale, the knit is from our trip to Crete and the belt I found from Vero Moda.

Tykkää-merkinnät

Kommentit