LET'S START LAYERING

OUTFITS

Ilmat viilenee ja vaatteiden kerrokset lisääntyy - en siltikään suostu vielä pakkaamaan mekkoja ja ohuita toppeja talvisäilöön. On siis aika ottaa ilo irti vaatteiden kerrostamisesta ja kesävaatteiden stailaamisesta syksyyn.

The weather gets colder and the layers of clothing gets thicker - I still won't pack my summer clothes in a box for the winter. It's still a great chance to get everything out of your summer closet and style the clothes for cold autumn.

Klassinen ja aina toimiva yhdistelmä: liehuva kesämekko ja nahkatakki. Toimii kylmiin kesäiltoihin, mutta saa särmää sukkahousuista ja esimerkiksi nilkkureista, kun kadut ovat sateesta kosteana ja ilma on kolea. Ehdottomasti lemppariyhdistelmä!

A classic combination that always works: a summer dress and a leather jacket. It works for chill summer nights but get's even edgier during fall with tights and boots as the streets are wet from raining and it's overall colder. Definitely my favourite outfit!

Paljaat sääret toimivat vielä syksylläkin, jos on sisukas fashionista. Bikerit saavat uuden lookin pitkävartisista sukista ja jälleen on helppoa heittää nahkatakki ylle lämmittämään. Yksinkertainen muutos, mutta tätä asua ei tulisi käytettyä kesähelteellä, joten olkoot se sopiva syksyyn.

Bare legs work in autumn as well if you're a tough fashionista. The biker shorts get a whole new look by adding a long socks and throwing on a leather jacket again. Simple change but this outfit wouldn't be worn during summer so it's perfect for fall.

Kuka haluaisi vielä luopua ihanista hameista? Onneksi hameet näyttävät ihanan tyttömäisiltä isoihin collegepaitoihin yhdistettynäkin. Ja miksei tähänkin voisi vain kokeilla nahkatakkia ja poolopaitaa? Vaihtoehtoja on loputtomasti!

Why would you want to stop wearing cute skirts just yet? Fortunately skirts looks super good with oversized colleges too. And hey, let's add a leather jacket and a turtleneck shirt. There's endless options to choose from!

Tykkää-merkinnät