last few days...

LIFESTYLE
Äkkiä tuun päivittelemään puhelinkuvia tästä viikonlopusta, ennen kuin siirryn Netflixin puolelle katsomaan Frendejä. Ihanaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä kaikille, joilla koulu alkaa huomenna!
1. Tilattiin yhden aikaa yöllä ruokaa, mutta jonkin sortin ruokamyrkytyshän tosta tuli ja yö vietettiin vähän tukalissa oloissa. 2. Peplum BikBok || shortsit Zara || flanelli H&M 3&4. Seuraava päivä olikin parempi olo, joten suunnattiin kuluttamaan ilmaisliput Korkeasaareen! Long time no see...
#selfie 
Päästettiin kyllä sisäiset pikkutytöt valloilleen ja ties minkälaisilla lässytyksillä puhuttiin noille eläimille, räpsittiin kuvia ja todettiin kuinka ihana olisi päästä rapsuttamaan ja paijaamaan kaikkia karvaisia elukoita.
Oma inhokkini on aina ollut ne Trooppiset talot ja varsinkin se osa, missä on ties mitä varastohämähäkkejä ja tarantelloja - kylmät väreet niskassa revin Viviania vaan eteenpäin, koska mä en vaan yksinkertaisesti pysty sietämään minkäänlaisia kahdeksanjalkaisia... 
11. Odotettiin varmaan pari minuuttia tätä kuvaa, haha! 12. Kuonokas oli päässyt karkuun, mutta onneksi henkilökunta oli tietoinen sijainnista ja lapun mukaan piiritys oli just käynnissä. 13. Istuttiin hetken kans jäätelöillä, ilma oli aika hiostava ja tossa vaiheessa teki mieli jotain kylmää. 14. Pesukarhut olikin sitten viimeset, jotka käytiin tsekkaamassa ennen kotiinlähtöä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit