KYPROS 2015 X9

TRAVELLING
Vielä lisää Kyprosta... Ajattelin laittaa nämä kuvat mahdollisimman nopeasti jakoon, jotta pääsen toteuttamaan myös ne ideat, jotka tolla reissulla tuli. Sitten ei varmaan tehdäkkään muuta, kun katsota Orange is the new blackia, Serranon perhettä ja Frendejä, tonne sateeseen kun en varmana ole lähdössä... 
Parempaa kuvaa niistä hotellin 'kaduista', joita reunusti siistit pensaat ja tosi nätit puut kukkineen - ja niiden tuoksu Tuntui kuin olisi haistellut huoneen raikastimia, se oli sellanen puhdas ja raikas + siihen miksattuna meriveden tuoksu... yh, sitä on kyllä ikävä!
Tässä näkyy varmasti parhaiten se, minkälaisia noiden 'rannat' olivat. Myös meidän hotellin ranta näytti vähän samalta ja mereen mentiin kallioon rakennettujen portaiden kautta - mutta en valita, mulle on ihan sama saanko sen rusketuksen altaalla vai rannalla.
Mua aina harmittaa hirveesti kaikki katukissat ja -koirat, joita kans Kyprokselta löytyi älytön määrä. Meilläkin oli 'huostaanotetut' kolme kissaa ja pikku koira, jotka juoksi ympäri hotellialuetta ja ainakin niiden kunnosta päätellen ne kans ruokittiin tuolla. Huh....
Meidän hotelli oli tällaisen 'hienostoalueen' vieressä ja sitä tulikin päivittäin ajateltua, että "sitkun mä ostan ton kämpän..."
Että juu, perustavallinen perhelomareissu, haha! Hirveästi ei actionia löytynyt, jota kyllä lähdettiin hakemaankin, mutta olihan se mukava seurata yhden parin rantahäitä siinä aurinkotuolissa maatessa. Sormet ristiin, ettei ainakaan me vilahdeta niiden hääkuvissa... :-D Katotaan sitten seuraavaksi milloin tulee tehtyä ostospostaus, ainakin osa vaatteista on jo toista kertaa pesussa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit