KODIN UUSI ILME

INTERIOR

New home details

Sain yhtenä sunnuntaina oikean sisustuskärpäsen pistoksen ja ryhdyin kahvikupin voimalla sommittelemaan kodin huonekaluja uuteen järjestykseen. Tarkoituksena oli kokeilla jo kauan visioimaani järjestystä, joka vaikutti mielessä hyvältä, mutta ei käytännössä olisi ehkä toiminut. Mun pieni kämppä on kuitenkin aika vaikea sisustaa, kun esimerkiksi televisiolle on tasan yksi paikka, eikä sängyllekään oikein muuta kohtaa ole suunniteltu. Loppujen lopuksi kokeilu kannatti, koska kodin ilme muuttui täysin ihan parilla pikku jutulla.

On Sunday I wanted to reorganize my home (once again...) because I had a vision in my mind that I needed to try. My little apartment is quite difficult to decorate because there's not a lot of options for my biggest furniture. After all my vision came true and it looked so cozy and just the way I imagined.

Keittiö on ollut aina muutosta lähtien hieman irrallaan, koska ruokapöytä on ollut vastakkaisella seinällä eikä sille toisaalta ollut käyttöä. Ikean Kallax-hylly on toiminut täydellisenä saarekkeena, ja ruokapöytä sopiikin aika kivasti heti sen eteen. Tää oli ehkä suurin muutos, ja just tähän ruokapöydän olin aiemmin halunnutkin. Kiva, että oma visio kerrankin toimi, haha!

Ever since I moved in, my kitchen has been in two parts because the dining table has been on other wall and it never looked put-together. I had an image in my mind where the table is exactly like this and the little 'kitchen island' is right behind the table - finally my vision worked in real life too, haha. This was probably the biggest difference because I use the dining table much more often than before.

Tää makkarinurkkaus ei kokenut sen isompaa muutosta, mutta peili muutti nyt tälle vastakkaiselle seinälle ja vihreä rahi sen mukana. Tää erottaa kivasti ruokapöydän ja sängyn, ja tossa on tosi hyvä valo peilikuville!!

This 'bedroom corner' didn't change that much but I brought the mirror on this wall to divide the space between the dining table and the bed.

Olkkarillekaan ei tapahtunut paljon, koko homma sohvineen ja sohvapöytineen muutti vain toiselle seinälle. Sohvahan on tosiaan nyt samaa seinää vasten kuin telkkaritasokin, joten sohvalta on nyt mahdoton katsoa televisiota - toisaalta en siinä sitä katsonutkaan, vaan sänky on toiminut sarjojen katselu paikkana. Joten lopulta tää järjestys toimiikin mulle tosi loistavasti!

The living room didn't have a big difference either except it moved from a wall to another. I basically switched the places of the couch and the dining table and it turned out great. Watching television from the couch is impossible right now but if I watch Netflix, I'm usually chilling on the bed anyways. This works for me from now!

Tykkää-merkinnät