KIRPPISKIERROKSEN SAALIS

SHOPPING
Hei hei tammikuu, tervetuloa ihana (ja lyhyt) helmikuu) Pitkästä aikaa kirppistelyä yhdessä siskoni kanssa, vaikka tässä pitäisi kovaa vauhtia säästää tuleviin abirientoihin rahaa - tosin kirppikset ja tarpeelliset löydöt sallittakoon! Postauksen kuvat muuten otettu Olympuksen 45mm objektiivilla - sekä kamerajalustan, kännykän ja Olympuksen appin avulla - ja mun on pakko hehkuttaa tätä aukkoa sekä tarkennusta Millonkohan viimeksi oon ollut näin tyytyväinen kuvien laatuun hmm..
Eipä turhaan tullut lähdettyä, nimittäin bongasin jo kauan toivomat housut roikkumassa yhden täyteen tungetun pöydän perukoilla. Näissä Zarasta alunperin hankituissa housuissa on leveät lahkeet, materiaali on mitä mukavin ja nää istuu kuin nakutettu Housut on pakko ikuistaa asukuviin, joten silloin saatte näistä kunnon kokonaisukuvaa.   Toinen ihana, vähän ehkä heräteostos, oli tää baby blue paita, jossa ihastuin etenkin hihoihin. Mulla on vähän samantyylinen valkoinen paita, josta tykkään ihan älyttömästi, joten uskoisin tästä paidasta tulevan yksi käytetyimmistä.
Neuleita ei koskaan voi olla liikaa t. tyttö, jonka vaatehyllyillä ei ole tilaa yhdellekkään neuleelle. Tämäkin yksilö saa hengata svetaripinossa, kun neuleilla on jo ylempi hylly tullut vastaan... :D Mutta silti, tää Noisy Mayn neule tuntuu sen verran laadukkaalta ja oli niin hyvässä kunnossa, etten harkinnutkaan sen jättämistä pöytään. 
En yleensä osta mitään kotivaatteita kirppareilta, mutta ihastuin tähän harmaameleerattuun huppariin, sen hyvään kuntoon ja kivaan, ohuehkoon materiaaliin. Istun itseasiassa tälläkin hetkellä huppari päällä, niin mukava ja lämmin. Plussa ryhdikkäästä hupusta (mulle erittäin tärkeä kriteeri!)
Mun keltainen ihastus jatkuu jatkumistaan! Tää Stradivariuksen t-paita ei ehkä iiihan istu mun jokapäiväisiin asuihin, mutta toimii tulevissa kesäasuissa (trust me, vedin shortsit jo ylähyllyiltä ja kokeilin). Eikä t-paitojakaan voi koskaan olla liikaa...   ...kuin ei myöskään hameita! Multa löytyy jo ihania hameita niin arki- kuin juhlakäyttöönkin, mutta farkkuhame vielä uupui. Pientä fiksailuahan tää kaipaa, mutta neuleen, mustien sukkahousujen ja nilkkureiden kanssa tää näyttää niin hyvältä
Kirppistelyinnostus kasvoi ehkä tän reissun myötä, mutta ehkä nyt mulla ei oo tarvetta vaatteiden (tai minkään muunkaan) ostamiseen.. :D

Tykkää-merkinnät