KESÄFIILISTELYÄ

OUTFITS
Weheartitista ja keväästä inspiroituneena kasasin vähän vaatteita lattialle ja kokosin kivoja asuja, joita luultavasti tullaan näkemään mun päällä kesän aikana. Kun ollaan saatu huoneeni remontti valmiiksi ja tavarat paikoilleen, tuun heivaamaan paksut neuleet ja villatakit rekiltä vaatehuoneeseen piiloon ja värikkäät topit pääsevät esille. En malta odottaa! :-D Kertokaa ihmeessä mitä mieltä olitte! 
Lemppariasu, jonka tänään kokosin. Toi kimono on ostettu viime kesän lopulla kirppikseltä enkä oo päässyt käyttämään tota ollenkaan. Takin kanssa tota on kurja käyttää, joten enemmän kuin innolla odotan niitä päiviä kun takkia ei tarvita ollenkaan.
Tämänkin topin ostin samalta reissulta kuin tuon kimonon eikä tääkään oo päässyt sen jälkeen päälle. Toi on nyt tässä väärinpäin, halusin nimittäin näyttää ton upeen selän, jonka takia tän topin ylipäätänsä ostin. Kengät vaihtuvat sitten tilaisuudesta riippuen, mutta tää on todella siisti asu jollekkin synttäreille tai "juhliin" kesällä (en nyt tarkoita tietenkään mitään rippijuhlia tai ristiäisiä...).
Kaks viime vuoden käytetyimpiä vaatteita - korkea pohjaiset kengät ja kudotut shortsit, molemmat ostettu Hennesiltä. Toi näyttää niin hyvältä ton naruolkaintopin kanssa, vielä jos saisi tollasen topin jossain hempeässä sinisessä tai punaisessa, ah
Sporttinen asu shoppailukierrokselle - siskon kaverin tuunaama hapsutoppi tulee varmasti käyttöön tänä kesänä, samoin noi Niket! Tähän sopii myös ballerinat, jos haluaa hieman tyttömäisyyttä.
Asu, joka luultavasti tullaan näkemään mun päällä siskoni valmistujaisissa. Mekko on jo pari vuotta vanha, mutta edelleen lempparimekko - eihän mulla oikein muita juhlamekkoja olekkaan. Käyttämättömät, kuukausi tai pari sitten ostetut korkokengätkin pääsee käyttöön. Odotan vaan kuinka jalat huutaa hoosiannaa, kun noi sen päivän jälkeen pois otan, haha!
  • OUTFITS

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sarina,
Tosi ihania vaatteita ja asuja, varsinkin noi ekat shortsit:-)
www.bysarina.com
Emma,
Julia,
Amazing outfits! 😊 I love them all. By the way, I'm happy I found your blog, it's so inspiring! Kisses from Poland.
www.blogger.com/profile/120593527763274507
Emma,
Julia: thank you so much! I hope this isn't some april fool because it's so amazing that people from other countries read my blog and I'm so happy you found here 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Milla,
Ihania asuja! Tuo ensimmäisen kuvan kimono on aivan ihana! Mäkin haluan tuollaisen!! <3

Milla / millamainen
www.blogger.com/profile/092445258892400899
Emma,
milla: mäkin tykkään siitä ihan sikana! en vaan malta odottaa, että pääsen laittamaan sen päälle 😊 kannattaa ehdottomasti etsiä, toi mun on ostettu kirpparilta mutta se on alunperin Lindexiltä!
www.blogger.com/profile/019225436961484072