KAUPPAKESKUS WILLA

SHOPPING, BEAUTY
Kevät on tulossa... Tänään paistoi (ihme!!) aurinko täällä Suomessakin. Olisin voinut tän päivän viettääkkin jossain ulkona, mutta meillä oli ihan muita suunnitelmia. Lähdettiin pikkuveljen, äidin ja iskän kanssa Hyvinkäälle, kauppakeskus Willaan. Ei olla ennen käyty tuolla ja tonne on pakko päästä uudestaankin, niin monta kauppaa jäi käymättä (ja mun farkkupaita ja nahkahousut jäi Veromodaan...)
Yhdentoista aikaan lähdettiin, puoli kahdentoista aikaan oltiin perillä ja vasta neljän jälkeen suunnattiin takaisin kotiin. Oli kyllä mahtava reissu ja olin enemmän kun innoissani, Willasta kun löyty Gina Tricot, Cubus, Carlings, The Body Shop, Glitter, H&M, Vero Moda, Only, Vila, Bianco Footwear yms... Ja Newyorker, tosin olin todella pettynyt kyseiseen kauppaan, sillä ei siellä ollutkaan niin mun tyylisiä vaatteita, tosin yhdet lökärit, muttei ollut kokoja. Tuli sitä kuitenkin ostettua kaikkea 'tarpeellista' ja ihanaa! Käytiin myös syömässä Restaurant Momentossa - suosittelen! <3
Kimalleneule on ostettu H&M:stä. Tää tais olla sellanen nopea vahinko ostos, mutta oon tyytyväinen, toi on nimittäin liiankin ihana! Ehkä hieman raskas, mutta ilmava ja takana on vielä vetoketjukin. Hintaa neuleella oli vain 19,90€. Gina Tricotista ostin sitten perus mustat legginssit, kun niiden tarve oli, 9,90€. Ja Cubukselta kaipaamani verkkarit 19, 90€.
Gina Tricotista lähti myös mukaan kolme kynsilakkaa, kun kolme sai vain 9,90€ hintaan. Ihanaakin ihanampi tummanpunainen, tarpeellinen päällyslakka ja söpö kimallelakka. Kultaisen ketjukäsikorun hankin hetken mielijohteesta Glitteristä hintaan 4,90€. Ja tuon BB-voiteen hankin eilen ja se pääsikin tänään jo käyttöön - suosittelen! Starbucksin frappuccino on uusi ihanuuslöytö - vaniljakahvi, nam!
Mitä mieltä ootte ostoksista? Onko jollain muuten lisää kokemuksia ton BB-voiteen kanssa?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta,
Oi, onpas tuo kimalleneule ihana ♥
www.blogger.com/profile/102846215624260649
EMMA,
Oon niin samaa mieltä sun kanssa! 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Marsq,
oi mitä kynsilakkalöytöjä!! 😊))


http://marsqn.blogspot.com
www.blogger.com/profile/004626144279131523
EMMA,
älä muuta sano! vielä kun kokeilis noita! 😃
www.blogger.com/profile/019225436961484072