KARPATHOS NUMEROINA

TRAVELLING
3 Liftaria, jotka lähtivät aina iltapäivästä meidän viereisestä hotellista - tais olla työntekijät vaan matkalla kotiin :D
5 Luonnonkosmetiikka huulirasvaa, jotka ostin ihanasta pikkuliikkeestä - tuoksuina vanilja, kookos, sitruunaruoho, kaneli ja anis (eli lakritsi, jonka ostin ihan vaan kokeilunhalusta)
Yli 20 rapua (varmaan enemmänkin) bongattu Karpathoksen pääkaupungin Pigadian rantakadulla sijaitsevilla kivillä. Nähtiin myös ihan minirapu yhtenä aamuna rannalla muuten vaan kävellessä, hyvä ettei äiti astunut tän pikkueliön päälle!
Paljon kissoja, mutta 1 kissa, joka sattumalta odotti meitä hotellihuoneen oven edessä kaupungilta tullessa. Tottakai mä tarjosin tälle kisulle maitoa, mutta eipä me sen jälkeen enää nähtykään sitä. Ehkä parempi ettei ovella odottanut kissan koko perhe- ja kaverikatras seuraavana iltana :D
1 Hautausmaa, joka sijaitsi vähän pääkaupungista poispäin, upealla ja korkealla kallion kielekkeellä. Upea näkymä merelle ja kauniit valkoiset haudat!
Pyöreät 0 asukuvaa - kiitti äiti! :D Vaikka mä vihjailinkin asukuvista ja olin ennen matkaa varoitellutkin äitiä tästä tehtävästä niin ei vaan saatu aikaiseksi kuvata. Vähän ehkä harmittaa, mutta toisaalta mun asut oli niin yksinkertaisia, ettette jääneet kyllä mistään paitsi. 
1 Myrskypäivä ja sen vuoksi peruttu risteily. Oli tarkoituksena lähteä pääkaupungista isolla veneellä englanninkieliselle risteilylle, jossa oltaisiin nähty saarta mereltä käsin. Valitettavasti kapteenilta oli tullut edellisenä päivänä tieto, ettei tätä järjestetäkään kovan merenkäynnin ja sateen takia. Hotellihuoneessa kirjaa lukiessa todettiinkin äitin kanssa, että onneksi ei olla tässä säässä merellä! Iltapäivästä päästiin kuitenkin rannalle, joten ei ihan hukkaan heitetty päivä. 
Voi, kun päivässä olisi enemmän tunteja ja raaskisin viettää aikaa koneellakin - täytyy kohta alkaa aikatauluttaa postaaminen, jottei tuu ihan hiljaiseloa :D Mitä teille kuuluu?

Tykkää-merkinnät

Kommentit