JOULUUN VALMISTAUTUMISTA: JOULUKALENTERI

LIFESTYLE
Vaikka meidän taloudessa joulun odotus alkaa aina punaisen sisustusvärin saapuessa, niin omalta osaltani ensiaskel jouluun on joulukalenterin valinta. Oon mun elämäni aikana missannut yhtenä vuonna joulukalenterin kokonaan (sinä vuonna se vaan unohtu, en tosin tajua miten!?) ja sen jälkeen oon pysynyt ajan tasalla minkälaisia kalentereita on vuosittain tarjolla. Ensimmäistä luukkua odotan aina ihan malttamattomana, mutta silti olen aina ajoissa liikenteessä ja ihastelen kalenteria kauan ennen joulukuuta. 
Tänä vuonna löysin Stockmannilta tälläsen teekalenterin ja ajatus jokailtaisesta teekupista houkutteli. Ihana idea avata aamuisin luukku, josta - toivottavasti - löytyy aina uusi teemaku ja illalla sitten kokeilla sitä ennen nukkumaanmenoa. Kuulostaa ihan rutiinilta, johon voisin tottua Rakastan teetä, mutta juon sitä todella harvoin, koska tarvitsen siihen sitä fiilistä; sellaisen tilanteen, mihin kahvi ei sovi. Ehkä tän kalenterin kanssa tulee tutustuttua myös uusiin makuihin ja löydettyä uusia lemppareita!
Teekalenterin lisäksi mielessä on pyörinyt Dermosilin kosmetiikkakalenteri, jota rakastin viime vuonna - ehkä me hankitaan taas siskon kanssa se täksikin vuodeksi  
Mikä kalenteri teillä odottaa joulukuun ensimmäistä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Tommonen teekalenteri ois niin kiva <3 Itse hankin Kinderin suklaakalenterin, koska mulla ei oo ikinä ollu tollasta spessumpaa suklaakalenteria!
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
Tää on vähän samanlainen kierre kuin tekokynnet tai -ripset - kun siihen kerran lähtee niin paluuta ei takasin ole. Syystä tai toisesta kierrän nykyään tavalliset karkkikalenterit ja kokeilen uusia kalentereita. Ehkä jouluunkin saa sellasta spessumpaa fiilistä uudenlaisella kalenterilla ♥ Mutta pidetään peukkuja, että teekalenteri yllättää positiivisesti.
www.blogger.com/profile/019225436961484072