it's weekend, baby

OUTFITS

Oispa mulla jotain järkevämpää postattavaa, mutta eipä ole... Oon muutaman päivän aikana kasannut monia Polyvore-kollaaseja, kun olin tiistain ja keskiviikon pois koulusta. Lisäksi sain katsottua Serranoiden kuudennen tuottarin loppuun, seittemää odotellessa. Mutta kasasin erilaisia kokonaisuuksia eri tilanteisiin!

Tämmöinen olisi suurinpiirtein asuni, jos lähtisin matkustelemaan lentokoneella. Vaadin lentokoneeseen (ihan pienillekkin matkoille) paljon mukavuutta, joten mukavat, pehmeät ja lämpimät vaatteet ovat yksi tärkeimmistä asioista (Kuullosti muuten oudolta lauseelta, haha!). Lisäksi helppo kampaus, jolla kehtaa esiintyä kentällä, mutta jolla pystyy myös nukkua koneessa - esim. ponnari on ehdoton ei, se painaa liikaa nojatessa! Ja tottakai tarpeeksi iso laukku kaikelle tarpeelliselle, mitä nyt lennolla mahtaa tarvita. Ja jottei ihan näytetä ojasta nousseelta, trendikäs kello kruunaa kaiken!

Tämä olisi supertyylikäs ja mukava asu, jos vaikka tavataan ystäviä kahvittelujen merkeissä. Mun mielestä tyttömäiseen asuun ei tarvita, kuin hyvin istuvat farkut, toppi ja lämmin neule. Asusteiksi valitsin yksinkertaisen käsikorun, kiilakorot, neuleeseen sopivan huulipunan ja pikkulaukun, jonne mahtuvat rahat ja luultavasti kännykkä. Hiukset nopeille laineilla/kiharoille ja menoks!

Jälleen luvassa kesäfiilistelyä, nimittäin asua, johon pukeutuisin esimerkiksi Kreikan shoppailureissulla. Tuommoiset pitsishortsit on ollu mun mielessä jo vajaa vuoden, ainoa ettei mulla oo hajuakaan mihin ne yhdistäisin... Löysin kivoja inspiraatio kuvia kuitenkin Weheartitistä ja yhdistin shortseihin valkoisen kauluspaidan. Söpö laukku ja shortseihin sopivat kengät sekä asun kruunaavat lehtikorvakorut (mistäköhän noita saa?). Ja auringon paistaessa on tärkeintä, ettei naamaa peitä hiukset, joten hiukset ylös ja ulos!
Mitä mieltä olitte, olisko tämmöset postaukset kivoja aina joskus? (:
Ja jotta blogi ei täyttyisi polyvore-postauksista, pistäkää ideoita, mitä voisin postata! Kiintostaisiko teitä esim. huonepostaus? (:

Tykkää-merkinnät

Kommentit