INTERIOR DETAILS

LIFESTYLE
Kotijuttuja täällä ei olekaan näkynyt vähään aikaan, joten ajattelin nyt viimein olevan niiden aika. Järjestys on taas muuttunut, uusia juttuja on hankittu vähän sinne tänne... Tällä hetkellä tykkään, tykkään ja tykkään!  Joskus ihan huoneen (epä)järjestyksen takia saatan nukkua huonosti tai itse huoneessa oleminen vain ärsyttää - mun täytyy siis saada mahdollisimman siisti, yksinkertainen ja helposti muunneltavissa oleva huone. Perusvärit ovat yksinkertaiset, jotta sisustusväriä voi vaihdella mielen mukaan, sekä mun sängyn täytyy olla irti seinästä. Jos nukun seinän vieressä, todennäköisesti lyön pääni siihen (kokemuksia löytyy) tai sen saa tarpeeksi tilaa olla ihan miten vaan. Lisäksi mulle on tärkeää, että meikkaan luonnonvalossa, eli meikkipiste on jo pitkän aikaa löytynyt ikkunan alta.  Pieniä, mutta itselleni merkittäviä fetissejä, joita en enää edes osaa tai halua välttää. Löytyykö teillä jotain tiettyjä tapoja sisustamiseen liittyen?
Tästä huomaakin ne perusvärit: valkoinen, harmaa ja musta. Kynttilätuikku taas paljastaa tämän hetkisen sisustusvärin - vaaleanpunainen! Toi itse kynttiläjalusta on ihan uusimpia juttuja mun huoneessa.
Etsin pitkän aikaa sopivan kokoista, yksinkertaista ja etenkin tekstitöntä puutarjotinta, tuloksetta. Sitten ihan vahingossa tämä kysinen yksilö tuli vastaan Finnmarilla, eikä hintaa tainnut olla kymppiä enempää - mukaan siis.
Muistaako joku sen mustan kellon, joka on mulla ollut jo muutamankin vuoden päivät? Noh, se melkein sai korvaajansa - huom, melkein. Tämä harmaa kello oli Jyskissä alennettuun hintaan 8€ ja se olikin rakkautta ensisilmäyksellä. Ensimmäinen yö nukuttiinkin vähän huonosti, koska toi kello ei tikitä - se raksuttaa sellaisella metelillä, että seuraavana yönä mun oli pakko ottaa patteri pois yön ajaksi. Kolmantena iltana sainkin tarpeekseni ja musta yksilö pääs takaisin seinälle. Tää harmaa taas on vaan sisustuselementtinä.
Jyskistä löytyi samalla reissulla alennettuja meikkipidikkeitä, joten ostin sellaisia sitten kolmin kappalein - yhden huulipunille, yhden samanlaisen kaksi laatikollisen rasian sekä tällaisen perus laatikon, joita tuli paketista kaksi. Nämä taitaakin nyt riittää, kun meikit ja korut on jo ihan hyvässä järjestyksessä. Toi valkoinen sivellinpurkki on eräs kesän diy-projekti, ja mun on pakko itse myöntää, että se sopii vastapainoksi näille läpinäkyville purkeille ja rasioille.
Rakkaus isolla R:llä Seilorihenkinen peili, etenkin tolla köydellä, oli myös yksi tuote, jota metsästin iät ja ajat. Jos kivannäköinen yksilö tuli vastaan, maksoi se jonkun reilu 50€, tai sitten suht hyvänhintainen oli nahka- tai metallipidikkeellä. Mutta ylläri ylläri, sattumalta tää tuli vastaan Finnmarilla 20€ hintaan, joten se oli menoa se! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit