IHAN NORMAALI VIIKONLOPPU

LIFESTYLE
Mun juhannusviikonloppu alkoi torstaina aamuvuoron jälkeen, kun suuntasin postiin sekä pyörähdin kirppiksellä. Täti tuli käymään, kahviteltiin auringossa ja yritettiin saada Zeroa poseeraamaan parissa kuvassa mun leikkiessä muutamilla asetuksilla. 
Mä en ole koskaan juhlinut juhannusta sen kummemmin, koska kyseinen pyhä ei vaikuta mulle itselleni kovin spesiaalilta. Toki ollaan muutamina vuosina oltu mökillä, jossa juhannus on sitten vähän eri juttu, mutta jo monena vuotena juhannus on mennyt ulkomailla, jossa kyseistä keskikesän juhlaa ei edes muista. En siis nytkään keksinyt mitään suunnitelmia - kolmen päivän vapaat tuntui aivan tavalliselta viikonlopulta. 
Sunnuntaina tehtiin äitin kanssa uusi sarjalöytö Netflixistä - Chesapeak Shores Jos ootte katsoneet esimerkiksi Gilmore Girlsiä, niin tää on hyvin samantyyppinen sarja. Harmi, että kausia on vaan 2...|| Uusi Cosmopolitan ja kuppi kahvia kuului myös tähän viikonloppuun!
Juhannusaatto meni poikaystävän kanssa sängyssä syöden karkkia ja katsoen MM-fudista! :D Kurjan sään vuoksi meidän perhe skippasi aaton grillailut ja siirsi ne sitten juhannuspäivälle, jolloin aurinko paistoi Veljentyttöä näki taas pitkästä aikaa, hitsi miten nopeasti se kasvaa ja kehittyy!! || Tällä lenkillä ulkoilutin sekä Zeroa, että mun uutta kirpparilta bongaamaa lenkkitakkia (stay tuned, kirppispostaus tulossa!).
Sunnuntaina pyörähdettiin myös yhdessä Jumbossa. Mulla on ollut kunnon shoppailuhimo jo pitkään, mutta heti kaupoilla iskee ihan jäätävä piheys; kaikki tuotteet jää kauppaan, miltei juoksen ulos ja kartan isoja kauppakeskuksia taas hetken aikaa :D Anyone else? Kirpparit on iso poikkeus, niissä voisin pyörähdellä joka päivä... || Grilliruoka vaihtui kevyempään ateriaan (fetajuusto lisättu myöhemmin :D)
Minkälainen juhannus teillä oli? Olitteko mökillä vai kaupungissa?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Ai että toi salaatti näyttää jotenkin hyvältä, kaikkien roskaruokien sijasta tekisi nyt mieli sitä! 😃♥ Odotan innolla kirppispostausta, on aina mukava nähdä muidenkin löytöjä 😊
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
kesällä kulutan salaattia ihan hulluna, varsinkin lämpimällä kelillä ei tulisi mieleenkään vetää mäkkiruokaa tai muuta 😃 jee, kirppispostausta siis tulossa!!
www.blogger.com/profile/019225436961484072